Mijn ochtendroutine || #datbegintgoed

Ontbijt, Recepten  /   - 

Een tijdje terug postte ik een blog over mijn ochtendroutine. Ik vertelde je dat ik een echte Earlybird ben, gekeken naar de ochtendtypes die Quaker heeft gedefinieerd aan de hand van een onderzoek naar ochtendrituelen. Ik ben ’s ochtends het meest productief, sta redelijk gemakkelijk op en doe dat bij voorkeur op tijd! Rond een uur of 7 ben ik altijd wel uit de veren door de weeks. Earlybird dus.

Gelukkig heb ik daar niet over gelogen, want niet veel later vroeg Quaker mij om mijn ochtendroutine te filmen! AHHH! Oké… gaan we doen. En of ik dan ook even mijn favoriete havermout receptje wilde toevoegen. Leuk! Ik ben dol op havermout, dus dat komt wel goed. Ik maak het ’s ochtends vaak omdat het lekker snel is, gezond en makkelijk! Quaker Havermout bevat veel vezels (goed voor verzadiging en stoelgang!) en is een bron van proteïne (goed voor spierherstel en -opbouw).

In de video vind je het recept voor Oven baked oats met peer en blauwe bessen. De voorbereiding is zo gepiept, kwartiertje in de oven en je hebt een goddelijk maaltje om je dag te starten.

Tip: maak een dubbele portie, zodat je de dag erna ook nog wat hebt. Even oppiepen in de oven en je bent nóg sneller klaar. Wat fijn is, zeker als je geen Earlybird bent.

Ingrediënten oven baked oats met peer en blauwe bessen

  • 50 gram Quaker Havermout
  • 100 ml water
  • 1 peer
  • 1 el rozijntjes
  • 2 el blauwe bessen

Voor de bereiding, moet je gewoon de video even kijken! En een kijkje op de #datbegintgoed website van Quaker, kan je nog meer recept inspiratie geven voor lekkere havermoutjes.

oven baked oats met peer en blauwe bessen Hoe zit jouw ochtendroutine er uit? Let me know in de comments! x Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan mijn mening of oordeel over een product of merk]

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

10 reacties