Vernieuwd // Superfoodies Green Juice + smoothiebowl recept

Food, Health, Ontbijt, Recepten  /   - 

Een tijd geleden schreven wij over Superfoodies Green Juice. Green Juice is een poeder dat je gemakkelijk mengt met (kokos)water of door je smoothie mixt. Het zorgt ervoor dat je jouw basisbehoefte aan groenten, kruiden, algen en fruit alvast binnen hebt aan het begin van je dag. En dat is dus ideaal als je een baby hebt, zoals ik. Zo krijg ik gelijk een energieboost binnen aan het begin van mijn dag. En trek ik die weinige uurtjes slaap nét iets beter. Het is heelmaal feest de laatste weken ’s nachts (not!!!), dus elke vorm van energie, weerstand en gezondheid is nu extra welkom.

Waarom schrijven jullie dan nu weer over Green Juice? Nou, de formule van Superfoodies Green Juice is verandert. Deze is namelijk aanzienlijk verhoogd in voedingsstoffen, 100% biologisch én stevia vrij. Tevens bevat de nieuwe formule een volwaardig probotica supplement en kruiden als kurkuma, zwarte peper en gember. Klinkt goed, toch?

Wat is er veranderd?

Nou, een hoop! Er zitten méér groentes en superfoods in, waardoor de voedingswaarden hoger zijn geworden. Als je Green Juice neemt hoef je daarom ook geen multivitamine te nemen (mits je daarnaast natuurlijk je groentes en fruit eet, oftewel: een gezond voedingspatroon). Verder is er gember en kurkuma toegevoegd. De vorige variant van Green Juice bevatte stevia, die is er nu uit. Het geheel is nu licht gezoet met gedroogde banaan. En dus alleen echte banaan, geen smaakstoffen. Verder is de probiotica in Green juice in hoeveelheid verdubbeld (!!). Er zitten nog meer vezels in én er zijn spijsverteringsenzymen toegevoegd, voor betere opneembaarheid. Zoals veel van jullie wellicht wel weten heb ik last van PDS. Niet een heel sexy ondewerp, i know i know, maar voor heel veel mensen herkenbaar. Probiotica en voldoende vezels eten is goed voor je darmen en helpt mij bij mijn PDS. Ideaal dat dit nu dus ook extra in Green Juice zit!

Je kunt Green juice poeder mengen door een glas water, maar het is ook lekker om het met kokoswater of appelsap te mengen. Maar je kunt er natuurlijk ook je smoothiebowl mee upspicen. Wij gingen aan de slag voor een supergreen smoothiebowl.

Ingrediënten Supergreen smoothiebowl

  • 2 flinke handen spinazie
  • 100 gram ananas (kan zowel vers als uit de diepvries)
  • Flinke scheut kokoswater
  • 1 á 2 tl green juice poeder

Toppings

  • 2 el Paleonola of jouw lievelings granola
  • 1 tl kokosrasp
  • Alle toppings die je zelf lekker vindt!

Bereidingswijze

  1. Mix alle ingrediënten voor de smoothiebowl in de mixer tot een gladde smootie. Voeg kokoswater toe tot de smoothie de voor jou gewenste dikte heeft.
  2. Giet de smoothie in een kom en maak deze af met de toppings.

Voor de groene smoothie-groentjes raden wij 1 theelepel aan. Ben jij al een getrainde groene smoothie drinker? Dan kun je 2 theelepels toevoegen.

Green Juice, smoothie bowll

Green Juice, smoothie bowll

Je kunt Green Juice bestellen op Supergreens.nl voor €34,89 inclusief verzendkosten. Neem vooral even een kijkje op de website!

Laat het vooral weten als jij dit receptje hebt gemaakt!

X Daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *