I Love Health is mijn blog gericht op een healthy lifestyle. Omdat het grotendeels een persoonlijk blog betreft, is veel gericht op mijn visie op een healthy life. Voor mij is dat een combinatie van gezond (en lekker!) eten, sporten en een stukje mind. De gezonde voeding die je tegenkomt op de site is met name puur en echt eten; eten zoals de natuur het bedoeld heeft. Tegenwoordig ook wel heel populair ‘clean eating’ genoemd. Qua sporten is álle beweging natuurlijk belangrijk, maar ik houd mij vooral bezig met hardlopen, yoga, fitness en vergelijkbare sporten.

I Love Health trekt maandelijks zo’n 50.000 bezoekers die op zoek zijn naar goede tips en relevante informatie rondom een healthy lifestyle. De site heeft een social media bereik van ruim 40.000 fans en followers.

I Love Health biedt merken de kans om direct in contact te treden met hun doelgroep. Wil je ook goed zichtbaar zijn bij deze grote groep met je merk, winkel, webshop, product of event? Dat kan!

Adverteren op deze site is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan diverse vormen van display advertising, advertorials, winacties en veel meer.

Voor adverentiemogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Daisy Oppelaar

info@ilovehealth.nl

Het is ook mogelijk om mij te boeken voor evenementen, presentaties of andere opdrachten.

Stuur een mail naar info@ilovehealth.nl als u andere (zakelijke) vragen heeft, een product of persinformatie wilt opsturen.

Zakelijke gegevens

KvK: 59769602

BTW: NL175852960B01