Disclaimer www.ilovehealth.nl

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van www.ilovehealth.nl. Ik ben niet aansprakelijke voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van www.ilovehealth.nl. Ook niet als gevolg van het koken volgens de recepten die op de site verschijnen. www.ilovehealth.nl is met de grootste zorg samengesteld, maar kan toch onjuistheden bevatten.

De inhoud van www.ilovehealth.nl is door mij samengesteld: de teksten zijn door mij geschreven en de foto’s door mij gemaakt (tenzij anders aangegeven). Het misbruiken of gebruiken van mijn foto’s of tekst is wettelijk niet toegestaan. Het is enkel toegestaan om mijn foto’s te gebruiken als je een duidelijke link plaatst naar www.ilovehealth.nl en je vooraf toestemming hebt gevraagd. Copyright © 2012-2016 www.ilovehealth.nl. All Rights Reserved.

Disclaimer advertorials

Een advertorial is een door mij geschreven blog, waar een merk voor betaald. Dit verandert echter niets aan mijn mening over een product. Ik plaats NOOIT iets waar ik niet achter sta. Ook in het geval van betaling is mijn eis dat het product goed bij de visie van I Love Health past. Onderaan de blog staat in het geval van een advertorial altijd vermeld dat het om een advertorial gaat. De reden dat ik af en toe betaalde blog plaats is dat ik fulltime voor I Love Health werk en hier mijn inkomen uit haal.

Disclamier reviews

Een review is ook een door mij geschreven blog. Ik krijg veel producten van merken om uit te testen. Van sportartikelen, tot kookboeken en voedingsmiddelen. Uiteraard koop ik zelf ook veel voor mijn blog. Als een merk mij iets toestuurt is dat geen garantie om er iets over te schrijven. Alleen als ik het echt leuk vind, besteed ik er aandacht aan op I Love Health of mijn social media. Het is dus niet zo dat als ik iets ‘gratis’ krijg, ik er ook direct positief over schrijf. Eerlijkheid is het belangrijkste. Als ik iets slecht vind, kies ik er soms liever voor er niet over te schrijven, dan het online af te branden.

Disclaimer Less is More e-books

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van de Less is More e-books. Ik ben niet aansprakelijke voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van de Less is More e-books. Ook niet als gevolg van het koken volgens de recepten die in het e-book verschijnen. De Less is More e-books zijn met de grootste zorg samengesteld, maar kunnen toch onjuistheden bevatten.

De inhoud van de Less is More e-books is door I Love Health en Susanne Verzuu van Foodfulness samengesteld: de teksten zijn door ons geschreven en de foto’s door mij gemaakt (tenzij anders aangegeven). Het misbruiken of gebruiken van onze foto’s of tekst is wettelijk niet toegestaan. Het is enkel toegestaan om onze foto’s te gebruiken als je een duidelijke link plaatst naar de Less is More e-books en je vooraf toestemming hebt gevraagd. Copyright © 2017 www.ilovehealth.nl. All Rights Reserved.

Cookies

Op I Love Health worden soms cookies gebruikt van samenwerkingspartners die gepersonaliseerde advertenties verzorgen en traffic analyseren.