WIN || 3 x 2 tickets Omega Spa & Wellness

Health, Win  /   - 

Door de lancering van mijn boek en mijn verhuizing vorige maand, heb ik een paar hectische weken achter de rug. Met veel te weinig tijd voor ontspanning. En we weten allemaal dat dat enorm belangrijk is! De verhuizing is zo goed als klaar, boekje staat in de winkels, dus tijd voor die ontspanning. Daarom plande ik afgelopen vrijdag een bezoekje aan de nieuwe Omega Spa & Wellness met mijn moeder. Genieten!

omega spa wellness

Omega Spa & Wellness in Soesterberg is een gloedjenieuw total well being centre. Je vindt er een combinatie van een traditionele spa, wellness en diverse well being programma’s voor een happy en healthy lifestyle. Wat deze ‘sauna’ bijzonder maakt zijn de twee aparte vleugels met dezelfde faciliteiten: een vleugel voor badkleding gasten en een vleugel voor gasten zonder badkleding. Dus houd je liever je broekje aan, dan kan dat!

Zowel de Spa (gekleed) als de Wellness (ongekleed) bieden diverse sauna’s, zwem- en bubbelbaden. Heerlijk hoor. Daarnaast vind je er meerdere restaurants en een gym. De gym bestaat uit de Milon Cirkel en Five. Milon Cirkel is combinatie van conditietraining en spierversterkende oefeningen, waardoor je in slechts 35 minuten je hele lichaam traint. Kun je daarna snel weer chillen in een bubbelbadje!

Klinkt goed allemaal hè? Heb jij ook behoefte aan een dagje ultiem relaxen en genieten bij Omega Spa & Wellness? Doe dan snel mee aan deze winactie! Ik mag namelijk 3 x 2 tickets voor Omega verloten. Wat moet je doen?

omega spa wellness

omega spa wellness

JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN AAN DEZE ACTIE. DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT.

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

138 reacties

 1. HOERA!

  DE WINNAARS VAN DE OMGEA SPA & WELNESS TICKETS ZIJN BEKEND!

  Sylvia Yolanda, Shanna O’ Gorman & Anne Koppelman

  VAN HARTE GEFELICITEERD!

  Willen jullie een mail sturen naar mail@ilovehealth.nl met daarin je adresgegevens? Dan zorgen we er voor dat jullie de 2 tickets zsm ontvangen! Alvast heel veel plezier ervan!

  Aan alle andere deelnemers: Bedankt voor jullie leuke reacties! Helaas hadden we maar 3×2 kaartjes, anders hadden we jullie allemaal naar de sauna laten gaan 😉

  Liefs,
  I Love Health

 2. Hey,

  Op 25 november heb ik gereageerd en sindsdien kijk ik dagelijks om te kijken of ik de kaartjes heb gewonnen. . Ik wacht in spanning af. Tijdens mijn dagelijkse bezoekjes speur ik altijd nog wat lekkere recepten. Heb vanmorgen de havermout met peer,blauwe bessen en rozijnen op, yamm! Nu weer in spanning afwachten of je morgen al winnaars bekend maakt!

  Liefs xox

 3. Ik zou graag mijn moeder hiermee willen verrassen! 10 december is haar 50e verjaardag en een dagje naar de spa zal ze heerlijk vinden! Zou een heel mooi cadeau zijn! Kunnen we samen lekker ontspannen!

  Veel kusjes Shanna

 4. Heee daisy!

  Graag zou ik deze tickets willen winnen omdat ik mijn moeder een welverdiende break gun zij heeft recentelijk bijna onmenselijk veel verdriet meegemaakt. Waaronder de scheiding tussen mijn ouders en daarbij nog de dood van mijn oma en recentelijk zelfs mijn neefje. Het is bijna een nachtmerrie. Toch blijft zij een ijzersterke en toch altijd opgewekte en vrolijke vrouw. Ik heb zo veel bewondering voor hoe zij toch doorgaat met het leven en mij keer op keer weer hele waardevolle levenslessen leert. Daarom gun ik dit haar het meeste van allemaal samen met haar beste vriendin Tamarah die altijd haar steun en toeverlaat is en er altijd voor haar zal zijn no matter what. Ik hoop ontzettend dat ik doorkom met mijn bericht en mijn moeder hiermee kan verassen want ik ben zelf nog maar 16 en heb zelf geen genoeg geld om dit zelf voor haar te organiseren..

  Ik hoop zo erg dat zij dit uitje wint ik zou het haar zo gunnen namelijk!!

  veel kusjes van Emma Bronkhorst

 5. Wij doen heel graag mee…! Lekker even niets, alleen genieten,.. Zooooo welkom.. Samen met m’n lief Gertjan Oukes. Met vriendelijke groet, Brenda Hagers

 6. oooh heerlijk 🙂 ik neem mijn vriendinnetje mee daisy die is dol op dit soort dingetjes en ik zou ooit nog een keer mee gaan 🙂