What’s new – november deel 2

Fashion, Food, Health, Sport  /   - 

Er was deze maand zó veel nieuws en gezonds dat meer dan de moeite van het vermelden waard was, dat we gewoon 2 What’s New blogs hebben gemaakt! Heb je deel 1 al gelezen? In deze blog deel twee van What’s New november. Enyoy!

Yespers Fruit & Groentenspreads

Over de fruit en groentespreads van Yespers was ik meteen heel enthousiast. Smoothies op een boterham! What’s not to love? Ze zijn ook heerlijk op een cracker of door je yoghurt. Volgens Yespers kun je er zelfs cocktails van maken! Zover ben ik nog niet gekomen maar omdat ze gezoet zijn met appelsapconcentraat zijn ze een gezond alternatief op zoet broodbeleg, zoals bijvoorbeeld jam, dat vol toegevoegde suikers zit. De smaak Mango en Ananas is mijn favoriet. Maar ook de andere spreads Bessen en Aardbei en de smaak Appel en Framboos vind ik erg lekker. Je kunt Yespers onder anderen vinden bij de Jumbo. Lees de review.

Brandnew_brands_Yespers_1

Nike Flash Pack

Als je vaak ‘s ochtends vroeg of ‘s avonds laat hardloopt zul je het wel gemerkt hebben: Het wordt steeds later licht en steeds vroeger donker. Om de donkere en koude wintermaanden veilig, en natuurlijk fashionable, door te komen heeft Nike een nieuwe collectie gelanceerd met reflecterende hardloopkleding. Ideaal! De collectie bestaat uit tops, jacks, leggings en schoenen in vrolijke neon kleuren en reflecterende prints die je beter zichtbaar maken in het donker. Een uitkomst voor de vroege vogels en avondrenners onder ons! Dit is mijn favoriet uit de collectie!

nike-flash-pack-2015

Quaker Havermout

Niet nieuw. Maar toch wel echt mijn favoriete havermout: de havermout van Quaker. Ik heb altijd een pak in de kast staan. Ik gebruik het voor mijn havermoutpapjes en om mee te bakken. Dan vermaal ik de havermout met een keukenmachine of blender tot havermoutmeel. Healthy bakken! Ook meng ik de havermout wel eens door mijn smoothie, zodat de smoothie extra vullend en verzadigend wordt. Quaker heeft nu een leuke campagne lopen: #datbegintgoed, waar ook mijn receptjes zijn te vinden! bosvruchten mug cake met Quaker havermout

My Muesli Paleo Kokos Crunchy

Deze muesli is super lekker en met enkel natuurlijke, goede ingrediënten. En géén toegevoegd suiker! Het is een mix van noten en zaden die op lage temperatuur geroosterd zijn, kokossnippers en gevriesdroogd fruit. Echt een aanrader! Online te bestellen via de website.

IMG_3915

Good Food Book

50 van de beste Nederlandse top koks en foodies delen in dit boek hun favoriete recepten. Geen moeilijk gedoe, gewoon wat je makkelijk ook zelf kunt maken. Daarnaast levert elk verkocht boek 40 kinderen in Malawi een schoolmaaltijd op! Te bestellen via de site.

fdbck-gfb-2015

AH Bircher Muesli’s

AH to Go heeft sinds kort deze Bircher muesli’s in het assortiment. Doordat de haver geweekt is in een smoothie worden de voedingstoffen beter door het lichaam opgenomen. Havermout in een smoothie dus! Aardbei & Gojibes is onze favoriet.

IMG_3916

Vita Coco Coconut Oil

Vita Coco kennen we al van het kokoswater zonder toevoegingen. Ze komen nu ook met koudgeperste biologische kokosnoot olie. Verkrijgbaar bij Marqt.

Vita Coco Kokosolie

Cawston Press Sparkling Juices & Soft Drinks.

Cawston Press is een nieuwe, frisse dorstlesser met versgeperste fruitsappen en zonder kunstmatige toevoegingen, zowel voor volwassenen als kids. Het is op basis van 100% appel- en fruitsap dat niet gemaakt is uit concentraat. Gezonde sapjes en prikwater dus, that’s it! Verkrijgbaar bij Marqt, Albert Heijn en Jumbo.

IMG_3914

Replay Hyperskin

Replay komt met een nieuwe soort denim die zo comfortabel, licht en elastisch zit dat je er in zou kunnen sporten! Nu is dat natuurlijk niet helemaal de bedoeling maar het onderstaande filmpje brengt de boodschap wel goed over, met een knipoog. Ik heb er inmiddels één in mijn bezit. en inderdaad, de Hyperskin doet qua comfort niet onder voor mijn sportbroekjes! O.a. te koop bij Zalando.

Bestel het I Love Health boek hier – zonder verzendkosten!

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties