Leukste apps voor op je smartphone // healthy en happy

Food, Health, Life  /   - 

We kunnen bijna niet meer zonder: de smartphone. Hoewel we soms best een beetje mogen afkicken en dat ding aan de kant mogen gooien, kan je smartphone ook hartstikke handig zijn. Of gewoon even schaamteloos vermaak. ’s Avonds op de bank ploffen na een dag werken en zonder na te denken je insta-feed checken. Zolang je niet te veel en te lang op je telefoon zit, is daar niks mis mee. Wat zijn nou de leukste apps voor op je telefoon op het gebied van food en health? En dan laten we the usual thing (insta, pinterest, youtube, Facebook, WhatsApp etc.) even achterwege. Wij zette de leukste apps voor jou op een rijtje.

Wunderlist

Ik ben gek op lijstjes. Boodschappenlijstjes, to do, to buy, receptjes die ik wil maken, hotspots waar ik heen wil, lijstjes met leukste apps 😉 Met de Wunderlist app maak je heel makkelijk lijstjes en vink je snel af wat je hebt gedaan. Je kunt ook lijstjes delen met mensen. En voor dingen die je echt niet mag vergeten stel je een herinnering in.

Beschikbaar voor iOS en Android. 

Headspace

Headspace is een mindfullness app. Niks zweverig of ellenlange mindfullness sessies. Korte, down to earth oefeningen. Ideaal om je dag mee te starten, als je niet in slaap komt of bijvoorbeeld vlak voor een maaltijd om mindfull te eten. Kies een oefening uit, maak jezelf comfortabel en je zult zien dat je je daarna minder rushed voelt. Ook meditaties voor onderweg, zo ben jij overal helemaal zen.

Beschikbaar voor iOS en Android. 

7-minute workout 

Binnen 7 minuten een HIIT-workout. Ideaal gezien doe je elke dag eentje. Ga je voor abs, billen of benen? Kies de work-out die je wil doen en werk jezelf in het zweet. Na 7 minuten ben je al klaar. Of plak er een paar achter elkaar natuurlijk.

Beschikbaar voor iOS en Android. 

Foodie

De Foodie app maakt al je foodfoto’s instagramable. Je hebt filters speciaal voor brood, fruit en koffie en nog veel meer. Dit mag natuurlijk niet ontbreken op de smartphone van een Foodie. 😉

Beschikbaar voor iOS en Android. 

apps, healthy ,happy, smartphone

OneFit

Regelmatig verschenen er al wat blogjes  over OneFit op I Love Health. OneFit is een flexibel en leuk sportabonnement. In plaats van 1 abonnement af te nemen bij 1 sportschool of club, kun je bij OneFit van alles doen. De ene week een yogalesje hier, de andere week een bootcamp daar. Als je iets nieuws wilt dan hebben ze dat gewoon voor je. Handig toch?

Beschikbaar voor iOS en Android. 

Nog meer tips voor handige healthy apps? De rest van het artikel lees hier je op Vrouw.nieuws.nl.

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *