Sint & Kerst tips // De leukste nieuwe kookboeken

Food, Health  /   - 

Heb jij jouw verlanglijstje al klaar liggen? Wij geven jou graag wat inspiratie met deze leuke, nieuwe kookboeken. De afgelopen tijd zijn er weer wat toppers verschenen, en laat het nou eens bij Sint en Kerst zijn. 😉 Een aantal leuke tips die jij kunt vragen aan Sinterklaas of de Kerstman.

7 x Tips voor de leukste kookboeken

RENS – Mijn lifestyle guide

Rens heeft weer een te gekke nieuwe lifestyle guide uitgebracht. Een handige inspiratiegids vol met tips voor een bewuste, positieve levensstijl. Hoe ziet Rens haar ochtend er uit? Hoe vaak sport zij?  Hoe relax je na een drukke dag? Ik haar boek vertelt zij jou hier alles over. Naast lekkere recepten voor powerfood deelt zij ook recepten voor de lekkerste oliën, body scrub, deodorant én zelfs home made wasmiddel en vaatwastabletten. Je koopt haar boek hier voor €20,-.

Rens kroes, kookboeken, tips, sint, kerst

Het 20 minuten or less- kookboek

Niet zo gloednieuw als de Liftestyle Guide van Rens Kroes, maar wel een topper voor in de schoen of onder de kerstboom. De chicks van Chicks Love food snappen dat je na een lange dag geen zin meer hebt om de supermarkt in te gaan met een ellenlange boodschappenlijst, om vervolgens ook nog eens een uur in de keuken te staan. Met dit boek is het excuus ‘ik heb geen tijd om te koken’ verleden tijd. Alle recepten zijn binnen 20 minuten klaar en met maar 6 ingrediënten te bereiden. Ontbijt, lunch, diner en snacks: you name it. Je koopt deze topper hier voor €19,99.

sint, kerst, chickslovefood, tips

 

The Avocado Show

Ben jij ook dol op avocado’s? Stop met verder zoeken. De twee vrienden die het restaurant The Avocado Show opende in Amsterdam hebben een gelijknamig boek geschreven met hun favoriete ingredient in de hoofdrol. Dit boek staat vol met zoete en hartige – en zeer Instagrammable! – recepten met, je raadt het al, avocado. Shop hier voor €18,50.

avocado show, sint, kerst, tips, kookboek

Simpel – Ottolenghi

Dit boek van Ottolenghi draait om eenvoud. Simpel staat vol met makkelijk te bereiden gerechten, maar wél zoals we gewend zijn van de beste man en zijn kookboeken. Verrassend en toch simpel, klinkt ideaal toch? Zijn gerechten zijn een traktatie voor het ogen, en smaken misschien nog wel beter dan het eruit ziet. Ideaal als je een avondje uit wil pakken zonder al te veel moeite te hoeven doen. Je koopt het boek hier voor €29,99.

simpel, kookboek, kerst, sint

 

Kerst kookboek – Jamie Oliver

Een ouwe gouwe onder de kookboeken, maar ideaal voor in de schoen en ter voorbereiding van het kerstdiner. Of je nou indruk moet maken op je (nieuwe) schoonouders, je familie of vrienden lekker gaat verwennen, met dit boek tover je gegarandeerd een lekker kerstmenu op tafel. Je shopt het boek hier voor €29,99.

kerst, sint, jamie oliver, kookboek

En in de categorie zwanger:

Oh baby! – Denise Kortlever

Misschien ken je Denis Kortlever al van haar kookboeken All-day breakfast en All-day bowls. In Oh baby! laat Denise Kortlever jou zien hoe je tijdens je zwangerschap – én nog heel lang daarna – gevarieerd, makkelijk, gezond en vooral waanzinnig lekker kunt blijven eten. Lekkere receptjes tegen cravings, voor als je last hebt van misselijkheid én zwangerproof sushi, cocktails en: filet américain. Geen lijstjes met wat je allemaal niet mag, maar juist heel veel inspiratie om die negen maanden heerlijk door te komen! Je shopt haar boek hier voor €14,99.

sint, kerst, kookboek, tips

12 maanden zwanger

Geen kookboek, maar wel een héél leuk boek. Yes, ZWANGER! Maar wat mag allemaal wel en niet? Thuis of in het ziekenhuis bevallen? Wat heb ik allemaal nodig? In het boek 12 maanden zwanger vertellen Willemijn & Martine je over alles over zwanger zijn en de eerste drie maanden als mama. Boordevol tips over alle onderwerpen die je tijdens deze 12 maanden tegenkomt. Naast alle praktische informatie lees je ook hun eigen verhaal over hun eigen zwangerschappen, bevallingen en kraamweken met een flinke dosis humor en kwetsbaarheid. Je vindt dit boek hier voor €29,95.

sint, kerst, tips, 12 maanden

Nog meer inspiratie? Check snel deze blogs op ILH met leuke kookboek inspiratie.

Heb jij nog leuke tips voor op het verlanglijstje? Laat een reactie achter! 

X Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *