What’s new? XXL // Dit hebben wij gespot

Food, Health, Life, Sport  /   - 

Een nieuwe What’s new! Extra leesvoer in deze tijd kan nooit kwaad, toch? Worden jullie al gek van binnen zitten? Speciaal voor jou de leukste nieuwe dingen die wij hebben gespot op het internet en in de supermarkt. Van lekkere online workouts tot chocola en crème. Handig, want juist nu we zoveel binnen zijn kan je huid wel een boost gebruiken.

Online lesjes bij The Workout Lab

Weg met die quarantaine kilo’s 😉 Wie zegt dat je in quarantaine niet fit kunt blijven? Via The Workout Lab volg je de leukste en tofste klasjes. Lekker zweten!

Yoga thee van RoseTulips Amsterdam

RoseTulips heeft een nieuwe thee gelanceerd in samenwerking met YorYoga. De YorYoga thee staat voor ontspanning & kalmering, iets wat heel erg welkom is in deze bizarre tijden. Met de lekkerste ingredienten zoals: kamille (verlicht angst en brengt kalmte), gember (versterkt het immuunsysteem), lavendel (brengt ontspanning) en zoethout. 

rose tulips, yoga thee, whats new

Oatly haverspread

Een lekkere nieuwe spread voor op brood! Oatly heeft een egan variant van zuivelspread in 3 verschillende smaken: naturel, tomaat-basilicum en komkommer-knoflook. Wij spotte deze een paar weken geleden in de supermarkt en hebben de naturel en komkommer-knoflook variant gelijk getest. Heel erg lekker! En dus zowel warm als koud te gebruiken. Dikke aanrader. Wij spotte hem bij de AH voor €1.99. 

Nieuwe smaken Lovechock

Ik ben dol op Lovechock chocola! Biologische vegan, raw chocola die écht lekker is. En nu dus in 3 nieuwe smaken: Almond spirulina, Turmeric Tulsi en Yacon Brazil Nut. Een feestje voor je lijf en voor onze planeet. O.a. verkrijgbaar bij Ekoplaza.

lovechock, what's new, nieuwe smaken

Donntellmum Eczeem Repair

Nu ik o’n 30 keer per dag mijn handen was heb ik last van droge handen en jeuk. Super vervelend en dus des te belangrijker om mijn handen goed te verzorgen. Donttellmum Eczeem Repair behandelt én voorkomt symptomen van eczeem zoals rode, droge en beschadigde huid. Door het gebruik van 100% plantaardige ‘vaseline’  droogt deze creme de de huid niet uit bij langdurig gebruik en vermindert het jeuk. En dat is juist nu precies wat ik nodig heb. Geschikt voor jong en oud.

Donntellmum Eczeem Repair

Corona Kwartje

In tijden van corona heeft de horeca het zwaar. Hoe het nu uitziet kunnen we vanaf 1 juni weer genieten van een drankje op het terras (YES!!!!) Het ‘Corona kwartje’ is een landelijk initiatief om de horeca een steuntje in de rug te bieden, zodra zij hun deuren weer openen. De campagne roept horecabezoekers op om een ‘Corona kwartje’ per consumptie extra af te rekenen. Een groots, klein gebaar! (PS: het ‘Corona kwartje’ is dus direct bedoeld voor de bedrijfsvoering, fooien van de medewerkers staan dus los). Je herkent deelnemende horeca zaken aan de gele raamsticker. Zo helpen we de horeca een extra handje!

Tony Chocolonely Wit Kandijkoek Kers

Nog meer goed nieuws in chocoland! Tony heeft een nieuwe estafette reep. Melk Pecan Karamel Crunch maakt plaats voor Wit Kandijkoek Kers. Het deed mij een beetje denken aan monchoutaart met kandijbodem, you get me?  Te vinden in de schappen van Albert Heijn.

tony chocolonely, wit kandij kers, estafette reep, nieuw, what's new

Hands off my Chocolate X Naomi van As

Nóg meer choco nieuws. Naomi van As (voormaling Olympisch hockeyster) heeft samen met Hands Off My Chocolate een chocoladereep ontwikkeld: de Hazelnut Fortune Cookie-reep. En naastdat ‘ie enorm lekker is, vind je in iedere verpakking ook een persoonlijke gelukswens van Naomi. Precies wat we in deze tijden nodig hebben. Te vinden bij o.a. Jumb, AH, Plus en via de Hands Off My Chocolate webshop.

naomi van as, hands off my chocolate, fortune cookie hazelnoot, what's new, nieuw product

Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask

Origins lanceert een nieuw hydraterend slaapmasker: Drink Up Intensive Overnight Hydrating Mask. Het masker met avocado en zwitsers gletsjerwate hydradeert de huid intens en houdt tot 72 uur land zacht en soepel. Zieh et als het drinken van een groot glas water voor je huid, die je helpt om uitgerust en verfrist wakker te worden. Ideaal om jouw huid in deze quarantaine periode goed te verzorgen!

NAÏF Sunscreen (kids) en After-Sun

NAÏF lanceert een nieuwe zonnebrandcréme voor volwassenen en baby/kids. Een huidvriendelijke, natuurlijke zonnebrand die geen witte waas achterlaat en beschermt. Zo bescherm je jezelf en je kindje tegen de schadelijke effecten van UV straling. En na een zonnige dag hydrateer je natuurlijk met een Cooling After Sun Gel, óók als je niet bent verbrand.

naif zonnebrand, aftersun, kids, natuurlijke zonnebrand

Wat zijn jouw nieuwe ontdekkingen van de afgelopen tijd? Laat het ons weten in een reactie!

Liefs, de ILH redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *