Boeken tips // Voor een happy en healthy life

Health, Life  /   - 

Tegenwoordig is iedereen into the zelfhulpboeken. Word je bewust van, leer te begrijpen en zó word je gelukkig. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Wij hebben onze favoriete boeken tips voor een happy en healthy life op een rijtje gezet.

Happy life

Begin met het waarom – Simon Sinek

Waarom zijn invloedrijke mensen en organisaties succesvol? Inspirerende en grote leiders hebben één ding met elkaar gemeen: ze weten maar al te goed waarom ze doen wat ze doen. Door je te richten op het ‘waarom’ kun je succesvoller, invloedrijker en innovatiever worden. Het boek Begin met het waarom helpt je kijken naar het ‘waarom’ en dit weer in het middelpunt te zetten. Moeite waard om te lezen! (€15,-Bol.com)

De zin van het leven – Fokke Obbema

‘De zin van het leven’ klinkt zwaarder dan het is. Het boek staat vol met inspirerende verhalen en antwoorden op vragen die we misschien allemaal wel kennen, maar niet stellen. Nadat Fokke Obbema een hartstilstand kreeg, bleef hij zitten met een hoop grote levensvragen, die hij begon te stellen aan verschillende gesprekspartners. Deze bundelde hij tot een boek, dat volstaat met mooie levenslessen. (€22,90,
Bol.com)

Happy Life 365 – Kelly Weekers

In Happy Life 365 leer je hoe bepalend je denkwijze is voor het geluk dat je dagelijks voelt. Aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Wat je kunt verwachten? Een hoop praktische opdrachten, voorbeelden, simpele stappenplannen, tips, tricks en quotes (voor 365 dagen geluk 😉 ) (€20,99, Bol.com)

Edele kunst van not giving a fuck – Mark Manson

De Edele kunst van not giving a fuck is perfect voor de ‘zelfhulphaters’ 😉 Fuck it, je hoeft niet altijd positief te zijn. Het is nou eenmaal niet altijd leuk. Leer om te gaan met tekortkomingen en de tegenslagen die bij het leven horen. Als je niet meer weg rent voor je angsten, fouten en onzekerheid, en de pijnlijke waarheid onder ogen durft te zien, vind je de moed en het zelfvertrouwen waar je zo’n behoefte aan hebt. (€20,99, Bol.com)

Healthy Life

Vegan Vibes – Lisa Steltenpool

Vegan Vibes laat je zien dat vegan eten makkelijk én onwijs lekker is. Je kunt bijna niet meer achterblijven! Plantaardig eten is immers een van de effectiefste manieren om bij te dragen aan een betere wereld. Aan de hand van tips, tricks, recepten en dagmenu’s helpt Lisa je op weg naar een vegan lifestyle. (€24,99, Bol.com)

I Love Health

Het I Love Health boek mag natúúrlijk niet achter blijven tussen de boekentips voor een happy en healthy leven. Handige top tien lijstjes (zoals de top 10 voor een strakke buik en de 10 voordelen van hardlopen), heldere inzichten en lekkere recepten. Voor iedereen die ‘m nog niet in de kast heeft staan: (€20,99, Bol.com)
Wat is jouw favo boek? Deel met ons jouw boeken tips!
Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *