8x best gelezen blogs van oktober 2018

Health  /   - 

Het is weer herfst, de blaadjes dwarrelen van de bomen en het is KOUD.  Er verschenen weer flink wat blogs op I Love Health en dit is wat jullie het leukste vonden om te lezen in oktober 2018.

8x best gelezen blogs

1. Intermittent fasting // Wat is het, en is het gezond?

Misschien heb je dit begrip wel eens voorbij zien komen. IF is een voedingspatroon waarbij er met tussenpozen gevast wordt. ILH’s Mirte dook erin en zoch uit wat Intermittent Fasting nou precies is en wat de voor- en nadelen hiervan zijn. Benieuwd? Je leest de blog hier terug.

intermittent fasting

2. Hormonen en verschillende hormoonvrije anticonceptie

De ene vrouw heeft er (vaak) last van, de ander fietst er zo doorheen: de eeuwige struggle met hormonen…  Wat zijn hormonen nu precies en hoe kijken wij hier tegen aan bij ILH? En welke vormen van hormoonvrije anticonceptie zijn er allemaal? Je leest het hier.

hormoonvrije anticonceptie
Foto: Elle.com

3. Personal Preggo Update #3 // week 28-32

Ook in oktober verscheen er weer een Preggo Update van Daisy. In deze update neemt Daisy je mee in de 28e – 32e week van haar zwangerschap.  (Inmiddels staat nummer 4 ook online, die lees je hier.)

daisy bali zwanger

4. Getest // 8 x Leuke zwangerschap sporten in Amsterdam

Als je zwanger bent, kan sporten best een uitdaging zijn. Tijdens Daisy haar zwangerschap heeft zij verschillende sporten getest en geprobeerd. In deze blog lees je alle tips voor de leukste zwangerschapsproof sporten in Amsterdam.

tula aerial yoga zwangerschap

5. Supradyn Femina 21+7 Update // Hoe gaat het nu?

Een tijdje geleden kwam ik in aanraking met Supradyn Femina 21+7. Een product dat mij net even dat steuntje in de rug biedt tijdens die ene week in de maand. Wij mochten het product gratis testen, en dat deden wij niet alleen. Inmiddels zijn we twee maanden verder. In deze blog een update hoe het nu gaat.

supradyn femina

6. 4 x gezonde ‘vette happen’!

Een pizza, hamburger, of broodje shoarma, wij zijn er dol op.  Nu hoor ik je wellicht denken; Ja maar dat is niet helemaal I Love Health proof. Misschien niet de variant die jij voor ogen hebt, maar deze 4 vette happen in een gezond jasje zijn dat wél.

easy vegan

7. Photo diary // I Love Health Retreat Bali // najaar 2018

Van 23-29 september vond de 8e editie van de I Love Health Retreat Bali plaats. Wij blikken graag even terug naar die heerlijke retreat week. Zie hier een selectie van de leukste momenten.

bona kubu, groepsfoto, i love health retreat Bali september 2018

8. Gezonde pizza met spinazie en bimi

Pizza baby!! Altijd een goed idee. Toch? Laatst stond deze pizza met spinazie op een bodem van bloemkool op het menu. aanrader!  Deze gaan we zeker vaker op tafel zetten. Je vindt het recept hier. 

gezonde pizza met spinazie

Dit waren de best gelezen blogs van de maand oktober 2018. Wat was jouw favoriet? Laat het weten in een reactie.

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *