5 x best gelezen blogs van maart

Health  /   - 

De kop is er af en de lente game is strong. We love dit weer!!! In de maand maart heeft de ILH redactie weer niet stil gezeten. Er verschenen weer lekker veel nieuwe blogjes, van hotspots tot morning routine en een mooi verhaal over Milou haar burn-out. Je leest in deze blog wat jullie het leukste vonden om te lezen!

Morning routine // Mijn dagelijkse kickstart

De ochtend vind ik heerlijk. Alles is nog mogelijk aan het begin van je dag. Waar sommige mensen hun wekker zo laat mogelijk zetten, slaapdronken in een setje kleren schieten en zonder ontbijt de deur uitgaan, zet ik mijn wekker lekker op tijd om de dag rustig te beginnen. Met natuurlijk een gezond ontbijtje én een cappuccino. Ik deze blog neem ik jullie mee in mijn ochtendroutine.

quaker, havermout, morning routine

10x boodschappen als je de griep te pakken hebt

Als je een griepje hebt opgelopen wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf. We weten allemaal dat veel groente en fruit goed zijn voor je tijdens deze dagen. Maar wat mag nog meer niet ontbreken op jouw boodschappenlijstje tijdens de griep? Je leest het in deze blog.

griep, boodschappen, otrivin

Persoonlijk // Milou over haar burn out: hoe kwam ik er boven op? #2

In de vorige blog kon je het eerste deel van het dappere verhaal van Milou over haar burn-outs lezen. In deze blog vertelt zij wat zij heeft gedaan om boven op haar burn-out te komen. Lees je mee?

burnout, persoonlijk

Sporten na je bevalling: rustig opbouwen of vol gas?

Sinds een aantal weken volg ik postnatale personal training bij Training for Mamas. Vóór mijn zwangerschap wist ik niets over sporten tijdens je zwangerschap en sporten na je bevalling. Wat natuurlijk hartstikke logisch is, want waarom zou je ook als je niet zwanger bent? Maar inmiddels ben ik aardig op de hoogte. Hoe zit dat nou sporten na je bevalling? Jorn van Training for mamas schreef voor ons een blog.

sporten, bevalling

Hotspots in Rotterdam // Hier moet je zijn in de Havenstad!

Rotterdam is de place to be. Het barst er van de hippe hotspots! Speciaal voor jou op een rijtje: de leukste hotspots in Rotterdam. Je vindt ze terug in deze blog. 

rotterdam, hotspots in rotterdam

Wat was jouw favo blogje van de afgelopen maand? Laat het vooral weten in een reactie!

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *