5x best gelezen blogs van januari

Health  /   - 

De kop is er af. Ook in januari heeft de ILH redactie weer niet stil gezeten. Er verschenen een hoop nieuwe blogs, van back on track receptjes, blogs over gezond eten vs afvallen en een blog over eetverslavingen. Wat vonden jullie het leukste om te lezen in de maand januari? Je leest het in deze blog.

Lindelotte over haar eetverslaving en vrij eten // In gesprek met Monique Rosier

Monique Rosier is zelfstandig ervaringsdeskundig therapeut. Periodes van heel streng diëten wisselde zich af met overeten en pillen slikken om maar slank te blijven. Inmiddels is Monique volledig vrij van haar eetverslaving’ en helpt zij andere met ‘vrij eten’. Een lange tijd heb ik zelf gekampt met een ‘eet verslaving’. Al jaren zat ik vast in mijn eten: super gezond, koolhydraatarm, zo min mogelijk, overeten. Steeds weer kwam ik in hetzelfde cirkeltje terecht, tot ik een dieptepunt bereikte. Ik kwam terecht bij Monique en klom uit een diep dal. Ik schreef hier een blog over, die je hier leest.

vrij eten, zelfliefde, januari

Zalm met feta en spinazie // Skinny recept

Een skinny en gezond receptje voor de maand waarin we massaal met de goede voornemens aan de slag gaan. (Al weet ik zeker dat je dit receptje nog veel vaker gaat maken) Wist je dat zalm een heleboel goede vetten, vitamines en mineralen bevat?  Ga voor goede, biologische zalm en verse kruiden. De verse dille geeft een verrassende en frisse twist aan dit zalmpakketje. Hier vind je het recept.

skinny, januari, zalm, feta

Super tip voor drukke mensen // 3 x per week Hello Fresh!

His je vast niet ontgaan dat ik eind november het aller liefste leukste en mooiste meisje ooit heb gekregen. En deze kleine frummel slokt ál mijn tijd op. Ik doe niets liever dan de hele dag met haar knuffelen en voor haar zorgen, maar het zorgt er wel voor dat er weinig tijd over blijft voor de boodschappen en creatief nadenken over lekkere, gezonde recepten. Om daar dan een mooie middenweg in te vinden zijn we gestart met Hello Fresh! In deze blog lees je mijn ervaring.

hello fresh

Skinny aziatische salade // januari kickstart

Dit lekkere, skinny receptje voor een Aziatische salade helpt jou een handje op weg met de goede voornemens. Lekker veel groente en boordevol vitamientjes. Die kan ik altijd wel gebruiken na alle gezellige weken. Je vindt het recept hier! 

Op de glamping aan het Gardameer, Italië!

Afgelopen zomer werd ik gevraagd om mee te gaan naar de glamping aan het Gardameer in Italie van Vacanceselect. Leuk! 16 jaar na mijn laatste kampeersessie aan het Gardameer, mag ik weer terug naar het Gardameer. In deze blog lees je hoe ik dat heb ervaren.

glamping gardameer Italie, kamperen, daisy

Wat vonden jullie het leukste om te lezen? Laat het weten in een reactie!

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *