5x best gelezen blogs in december

Health  /   - 

Een nieuw jaar: nieuwe ronde, nieuwe kansen. Laten we nog even een terugblik doen op de blogs die jullie het meest hebben gelezen in de maand december. Je leest het hier!

Doe je mee? Januari Less is More maand & het Less is More afslank e-book!

Doe jij ook mee? Net als de drie jaar hiervoor staat I Love Health in januari in het teken van gezond(er) eten en gezond afvallen. Dit was in 2016, 2017 én 2018 zo’n succes op de site, dat ik dit jaar weer een Less is More maand met jullie wil doen. Maar dan nog beter!

less is more header blog

Altijd koude handen en voeten? || Dan heb je waarschijnlijk dit….

Op zich vind ik de herfst -en wintermaanden prachtig hoor, maar die koude temperaturen… Mijn handen en voeten vinden dat alles behalve prettig. Ik heb namelijk altijd, ik herhaal, altijd koude handen en voeten. Dat klinkt vrij onschuldig, maar deze ‘aandoening’ kan ook behoorlijk pijnlijk zijn. Not so nice…Maar wat te doen? In deze blog geeft Mirte tips tegen winterhanden en -voeten.

slaap bed, beste slaaptips

Je kunt nog tot eind januari overstappen! Kies de juiste zorgverzekering voor 2019 en bespaar veel geld!

Ik ben al jaren, wat zeg ik, mijn hele leven, verzekerd bij dezelfde verzekeraar, en dat was altijd wel prima. Ik ben verzekerd, en dat is het belangrijkste. Maar aangezien mijn zorgverzekering volgend jaar de prijzen nog weer verder omhoog gooit, leek het me wel nuttig om me er toch eens in te verdiepen. Zit er echt verschil tussen al die zorgverzekeringen? En past mijn zorgverzekering nog wel bij mijn zorgbehoefte? In deze blog heb ik een aantal handige tips op een rij gezet. Lees je mee?

december, best gelezen

Welke vitamines tijdens je zwangerschap heb je nodig? En welke gebruik ik?

Ik geloof heilig in wat extra ondersteuning d.m.v. suppletie. Dus tijdens je zwangerschap – wanneer je lichaam keihard aan het werk is – kun je al die extra ondersteuning al helemaal goed gebruiken. Maar wat dan precies? Het eerste wat ik hoorde was: foliumzuur. Maar er is meer… Je leest het hier.

voedingssupplementen

Gezonde appelbeignets met havermeel

Heb jij deze ook gemaakt tijdens NYE? Misschien vier jij een deze dagen nog een after-oud-en-nieuw feestje. Of gewoon zomaar.Een heel lekker alternatief: gezondere appelbeignets met havermeel.

gezonde appelbeignets

Wat was jouw favoriete blog van december?

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *