5x best gelezen blogs in juli

Health  /   - 

Yes! De maand juli bracht weer een hoop nieuwe blogs. Zo was ik een maand lang hoofdredacteur van Vrouw.niews.nl, gingen we aan de slag met de nieuwe VitaMaxx van Bosch en deelde we het ultieme vegan barbecue recept #zokanhetook. Dit zijn de best gelezen blogs van juli!

3 oefeningen die jij nog niet doet om je bekkenbodem te trainen

Na mijn bevalling volgde ik postnatale personal training bij Training for Mamas. Vóór mijn zwangerschap wist ik uiteraard niets over sporten tijdens je zwangerschap en sporten na je bevalling, laat staan over bekkenbodem trainen. Jorn van Training for Mamas schreef voor ons weer een blog. 

Bekkenbodemoefening, bekkenbodem trainen, juli

Hoe leer je om van je lijf te houden? Zo dus!

Het klinkt zo makkelijk: houden van je lijf. In de praktijk is het vaak toch lastig en voor zoveel vrouwen herkenbaar. Hoe moet je houden van je lijf? Wij schreven een blog voor Vrouw.nieuws over hoe jij leert houden van je lijf.

houden van je lijf, zelfliefde, juli

Smoothie preppen met de ILH smoothie guide

Smoothies zijn lekker, gezond én mega makkelijk. Nóg handiger is van te voren een flinke stack met smoothie maken, invriezen en de rest van de week heb je een ideaal tussendoortje. Met de nieuwe VitaMaxx vacuümblender  van Bosch wordt preppen helemaal een feestje. Je leest het in deze blog! 

Vitamaxx, bosch, smoothie

Koffie hotspots in Amsterdam // hier scoor je de lekkerste koffie

Amsterdam barst van de koffietentjes en hotspots. Laten wij nou net gek zijn op de leukste koffiedates met soja lattes, cappu met havermelk en bananenbrood. Who’s with us? Wij hebben onze favo koffie hotspots voor jou op een rijtje gezet. Joe!

koffie hotspots, amsterdam

Gepofte zoete aardappel met tofu“geitenkaas” en pecan

Plantaardig barbecueën met gepofte zoete aardappel en “geitenkaas” van tofu, zo kan het ook! Misschien heb je het wel voorbij zien komen. De #zokanhetook campagne van Green Protein Alliance. Sinds 1 juni laat de Zo Kan het Ook campagne zien hoe het ook kan. Check hier het recept!

zo kan het ook, Gepofte zoete aardappel met tofu “geitenkaas” en gekarameliseerde pecannoten 1 - Zo kan het ook

Wat was jouw favo blog deze maand? Laat het weten in een reactie!

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *