PHOTO DIARY // Back on track januari op het ILH HQ

Food, Health, Sport  /   - 

De kop is er af! Januari 2019 zit er weer op. Zelf heb ik altijd een beetje moeite met deze maand, wie herkent dat? Ondanks dat hebben wij weer genoeg leuke dingen gedaan op het ILH HQ. Kijk je mee?

Daisy

Daisy, januari
Kijk nou, dit is toch om op te vreten? Badcape van Little Dutch en uberzachte stretchy XXL ‘swaddle/doek’ van Lodger. Beide aanraders voor de baby uitzet!
Vandaag was Izzy’s eerste feestje: haar baby borrel. Ze heeft letterlijk 90% van de tijd geslapen, voor de gasten wat minder spannend, voor ons natuurlijk mega relaxt.
Majesteit taart heeft een waanzinnig lekkere red velvet drip cake gemaakt. En dat in het flamingo roze. Met choco. Alles wat je wilt!
Daisy, januari
De ballonnen werden geregeld door Ballonplus.nl. Dikke tip! Het was een grote, roze walhalla.
Daisy, januari
Lekker buiten wandelen! Goed voor de benen van mama en de slaapjes van Izzy.
Daisy, januari
Mama time! Nageltjes lekker roze, tenen mooi gelakt. We kunnen er weer tegen aan. Het werk van Madesalon op de Kinkerstraat in Amsterdam!
Daisy, januari
Een beetje sneeuw houdt ons niet tegen. Heel NL van de leg en wij lekker wandelen. Goed inpakken in die kleine en gaan met die banaan. Mijn Joolz is ook goedgekeurd in de sneeuw 😉
Daisy, januari
Ik ben gestart met personal training met Jorn van Training for Mama’s. Hij is gespecialiseerd in pre- en postnataal. Super leuk en interessant!
Daisy, januari
Heel veel mama’s willen gelijk hun oude trainingsroutine oppakken na de bevalling. Klinkt heel makkelijk, maar zo werkt het niet. Rustig oppakken en aan de slag met een Jorn dus!
Daisy, januari
Izzy haar tantes zijn dol op haar. Dit soort meiden middagjes worden alleen maar leuker en leuker.

 

Daisy, januari
Met de komst van Izzy wilde ik graag een auto rijden, en dan wel een die genoeg ruimte heeft. Tadaaa: de Mitsubishi ASX staat nu voor de deur om een half jaartje te testen en rijden. Je snapt dat ik mij heel volwassen voel met Izzy én een auto.

Mirte

mirte, januari
Vandaag werk ik weer een dagje bij People’s Place Gym. De sportschool voor o.a. de werknemers van Tommy Hilfiger en Calvin Klein. Hier maak ik lekkere en vooral erg gezonde salades voor alle sporters!
mirte, januari
Lekker eitwitpannenkoekje! Beter kun je de dag niet beginnen toch?
mirte, januari
Sunday: Beentjes op de bank samen met de Volkskrant!
mirte, januari
Hello Monday! I love deze mooie winterluchten! Op naar Damsco voor een nieuwe werkdag.
mirte, januari
Hi Velo! Lesje cycle: done!
mirte, januari
Vers tomaten-paprika soepje in de maak! Simpel, maar zo lekker en gezond!
mirte, januari
Voor een dagje even terug in Zwolle! Altijd gezellig<3
mirte, januari
Ik sluit deze maand af met een te lekkere salade! Kikkererwten, pompoen, paprika, spinazie, avocado en lente ui. Heurlijk!

Lindelotte

Ik begon 2 januari gelijk met mijn neus in de schoolboeken. Vond ik niet zo fotowaardig, dus ik maak even een kleine sprong naar wat later in januari. Komt ie 😉

Lindelotte, januari
Bijkletsen met Dais in Amsterdam! Ik ben echt verliefd op kleine Izzy jongens. Wát een knapperd.
Lindelotte, januari
2 weken geleden ben ik met met mijn beste vriendinnetje naar Mama Mia geweest. Dit had zij mij gegeven voor mijn verjaardag. We hebben lekker gegeten en daarna naar de musical geweest. Het was een super leuke avond!
Lindelotte, januari
De eerste 2 weken van januari was mijn vriend op vakantie, dus toen hij terug kwam hadden we heel veel bij te kletsen. Altijd leuk om dan even buiten de deur een koffietje te doen of even te lunchen.
Lindelotte, januari
ILH Bali Reünie! Met de groep van de retreat afgelopen september hebben we een super gezellig dag gehad. 2 toppers hadden een programma in elkaar gezet en het was super gezellig om iedereen weer te spreken. Super gaaf om te zien wat voor impact de retreat voor iedereen heeft gehad.
Lindelotte, januari
Avondje Vrienden van Amstel Live!
Lindelotte, januari
Super gezellige avond gehad! Ook een beetje dubbel, want mijn kleine broertje (links) vertrok 2 dagen later naar Frankrijk om te werken in een apres ski bar. VVAL was in ieder geval een leuk afscheid!

 

Lindelotte, januari
Family time <3 Wijntjes (oeps, geen dry january) lekker eten en dansjes. Altijd fijn om even samen te zijn.
Lindelotte, januari
Mijn nichtje woont in Spanje maar heeft de super stoere stap gemaakt om te gaan studeren in Amsterdam. Afgelopen weekend is zij verhuisd. Welcome in Holland Sillie!
lindelotte, januari
Een van mijn allerleukste huisgenootjes gaat verhuizen naar Maastricht 🙁 Het was gelukkig wel een super gezellig afscheidsavondje!

Hoe zag jouw januari maand er uit? Laat een reactie achter!

Liefs, Daisy, Mirte en Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *