Organic Kraut // Chili-Onion, Ginger-Beetroot & Garlic-Basil

Food, Health  /   - 

Review time! En ook nog eens een hele lekkere. Namelijk: Organic Kraut. Zegt je nu misschien nog niks. Maar straks wil je niet meer anders. Je eet het als bijgerecht, ingrediënt of topping voor op een sandwich, salade, wrap, etc. Oke, leuk, maar wat ís het dan? Zuurkool! In 3 onwijs lekkere smaken.

Organic Kraut

Misschien denk jij bij zuurkool niet verder dan zuurkoolstamppot. Think again. Zuurkool als topping op je broodje/salade/wrap of rijstwafel (favo hier op de redactie) is echt je van het. Het geeft nét die frisse, zure touch die het extra lekker maakt. Met Organic Kraut heb jij altijd je favo topping bij de hand. Nou ja, in de koelkast. En de gezondheidsbenefits van zuurkool zijn eindeloos. Organic Kraut bevat alleen maar groente, met een klein snufje zout. Daarnaast een hele hoop vezels, vitamine C en vitamine B12. En hoewel het anders doet smaken (omdat het mega lekker is ;)) bevat het maar heel weinig calorieën. Ook nog eens hartstikke gezond dus!

Chili-Onion, Ginger-Beetroot & Garlic-Basil

Je vindt Organic Kraut in 3 verschillende smaken: Chili-Onion, Ginger-Beetroot & Garlic-Basil. Chili-Onion is lekker pittig, maar heeft ook een ‘zoetje’ door de ui. Dit is Daisy’s favoriete smaak. Wat dacht je van deze als topping op een broodje vega hotdog? 

organic kraut, chili-onion

 

Ginger-Beetroot is fris, zoet en zuur. Een perfecte combi als je het ons vraagt! Op kantoor werd deze verslonden op een rijstwafel met hummus. Of op een plakje kaas.

organic kraut, ginger-beetroot

 

En dan nog de Garlic-Basil. Lekker kruidig met een lichte basilicum smaak. Heel erg lekker als topping op een salade met tomaat en mozzarella. Maar geen aanrader om te eten voorafgaand aan je date 😉 Dit was dan weer de favoriet van Roij. Moet er wel eerlijk bij zeggen dat je koelkast er wel interessant van ruikt 😉 Ons advies: gewoon snel opeten.

organic kraut, basilicum-garlic

Vooralsnog vind je Organic Kraut alleen bij de Sligro. Maar stay tuned, snel ook in de gewone supermarkt! Ik zeg: inslaan die handel.

Liefs, Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties

  1. Heb deze afgelopen week gekocht en kan iedereen afraden het product te kopen! Het is nml te zout voor woorden en absoluut niet lekker. Ook niet gezond dus.