10x libido verhogende foods // Sexy talk

Food, Health  /   - 

Let’s talk about sex baby…. Soms zit je seksleven even in een dipje. Wat de reden dan ook is, je kunt het natuurlijk altijd wat upspicen. What about bewegend beeld, speeltjes of een avocado? Sorry, avocado?! YES!  Het oude spreekwoord: ‘De liefde van de man gaat door de maag’ gaat hier helemaal op. Nou, niet alleen die van hem, maar ook die van haar! Met de juiste foods kun je je libido verhogen. Van superfoods, oesters, en avocado’s tot meer random te verkrijgen voedingsmiddelen. Voor iedereen wat wils. Er zijn meerdere wegen die naar je hoogtepunt leiden. 😉 Pak pen en papier, en schrijven maar op de boodschappenlijst!

Libido verhogende voedingsmiddelen

Oesters

De oester als ultieme slaapkamer booster ken je misschien wel. Hoewel zo’n glibberige oester misschien niet het meest sexy food is wat je kunt bedenken…..

Pompoenpitten

Pompoenpitten bevatten net als oesters, veel zink. Dit is van belang voor de aanmaak van testosteron bij mannen. Vrouwen kunnen door een tekort aan zink hun volledige zin in seks verliezen. Deze pitten zijn ook een rijke bron van omega-3 vetzuren, die weer van groot belang zijn voor het algehele seksuele welzijn. Belangrijk pitje dus.

Selderij

Selderij bevat het geslachtshormoon androsteron, een seksuele stimulator. Dit is een reukloos afrodisiacum in mannelijk zweet, waar vrouwen dan weer opgewonden van raken…

Vijgen

Vijgen zijn rijk aan aminozuren. Deze zuren zorgen voor een verhoging van het libido en het stimuleert ook nog eens je seksuele uithoudingsvermogen.

Avocado

Dit gezond fruit vergroot het seksplezier, zowel voor mannen als vrouwen. Dat komt door de hoge concentratie van foliumzuren. Avocado’s bevatten ook veel vitamine B6 (een krachtig hormoon regulator) en geven het lichaam de energie die nodig is voor seks.

Asperges

Asperges bevatten kalium en calcium. Dit is belangrijke voor de productie van hormonen. Daarbij wordt ook je energieniveau verhoogd. Asperges zijn ook rijk aan vitamine E, een belangrijke voedingsstof voor seks. Hierdoor wordt namelijk de bloedtoevoer naar je geslachtsorganen gestimuleerd.

Spaanse/chili pepers

Pepers bevatten de stof capsaïcine, wat zorgt voor de hete smaak in je mond. Je hersenen reageren hierop, waardoor je hartslag omhoog schiet en het ‘ feel good’ hormoon endorfine vrij komt. Spice up your sex life 😉

Basilicum

Basilicum verbetert de bloedsomloop, stimuleert de geslachtsdrift en verhoogt de vruchtbaarheid. Verrijk voortaan dus je sauzen met basilicum voor meer zin in seks.

Libido verhogende superfoods

Voor de echte health freaks onder ons! Deze 3 superfoods kun je het mengen door smoothies, sappen, havermout of andere ontbijtgerechtjes.

Maca

Maca is een superfood en is een verbeteraar van het libido, het uithoudingsvermogen en de vruchtbaarheid. Met maca wil je dus vaker seks, vooral vrouwen. Maar ook voor mannen doet het veel goeds: Het verhoogt het aantal zaadcellen en testosteron bij mannen. Dit superfood staat denk ik wel bekend als hét libido verhogende middel. Werkt het echt vraag je je af? Nou, als ik je vertel dat een aantal van mijn vriendinnen zelfs geminderd zijn met maca omdat het – ik citeer – ‘wel erg intens werd’, kunnen we denk ik wel stellen dat maca werkt.

Mucuna

Een voor mij minder bekende superfood, maar ook dit product kan een sterk libido verhogend effect hebben. Daarnaast bevat het serotonine, wat een positief effect op ons mentale welzijn heeft. Zo voel je je meer happy, waardoor je vaak automatisch ook meer zin in seks hebt.

Bijenpollen

Bijenpollen zijn als libido stimulator meer geschikt voor de man; ze kunnen helpen om het aantal zaadcellen te verhogen. Het is gemaakt uit miljoenen deeltjes van een sperma-achtige substantie. De rol van pollen in de natuur is namelijk te bevruchten.

Van welke (super)foods gaat jouw hartje sneller kloppen?! En kende jij deze tips al? 

X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties