FRECIOUS GREEN SHAKES – REVIEW

Food, Health  /   - 

Elke ochtend start ik met een glas warm water en vervolgens een glas groentesap. Dit om mijn darmen een beetje op gang te brengen. Die willen nog wel eens lui zijn en niet zo veel doen, maar met een groentesapje op de nuchtere maag gaat het veel beter. Na twee jaar elke dag hetzelfde sapje van Zonnatura, was ik wel eens toe aan iets nieuws. Toen Frecious Green Shakes op mijn pad kwam wilde ik dit natuurlijk gelijk testen. 100% groene groentesapjes, die ook nog eens lekker zouden zijn. Aangezien groentesap doorgaans niet bekend staat om de ‘tongstrelende smaaksensaties’… was ik extra benieuwd naar de sappen van Frecious!

Wat is Frecious?

Frecious Green Shakes zijn verse groentesappen en verkrijgbaar in 3 smaken. De sappen bestaan voor 65% uit biologisch groenten en voor 35% uit kruiden en fruit. De ingrediënten komen zo van het land; puur, vers, zonder toevoegingen en bewerkingen. Alle groente en fruit worden koudgeperst met een slowjuicer. Hierdoor persen ze 100% voedingstoffen uit elke vezel. Alle voedingstoffen en enzymen blijven zo optimaal behouden. Het drinken van één flesje (200ml) staat qua celopname ongeveer gelijk aan het eten van 1kg groente en fruit. Das niet niks!

Frecious sappen in de test

De sappen zijn er in drie verschillende smaken:

 • Carrot Care
 • Celery Slim
 • Heart Beat

Frecious Green Shakes test Frecious – Celery Slim

Dit is het eerste sapje dat ik testte. Ik nam het zoals altijd: na mijn glas lauw warm water, op de nuchtere maag. Mijn eerste reactie was ‘lekker fris!’, maar een tel later ook…’oe gember’! Ik ben namelijk niet zo’n fan van gember. Maar na een paar slokken was ik al aan de smaak gewend en was het eigenlijk best lekker. Vooral de frisse smaak sprak mij erg aan. Ik was er al voor gewaarschuwd, maar ik kreeg toch een beetje hoofdpijn na het drinken van het sapje. Dit schijnt te komen door de afvalstoffen die vrij komen in je lichaam. Daarom kun je het beste een flink glas water drinken na je sapje, zodat je de afvalstoffen sneller afvoert. Bij sapje 2 en 3 deed ik dit wel, en had ik nergens last van. Celery Slim helpt overigens ook bij gezond afvallen.

Frecious – Heart Beat

Sapje nummer twee is op basis van vooral biet. In eerste instantie niet mijn favo groente. De smaak van de rode biet is wel duidelijk aanwezig, maar in combinatie met alle andere ingrediënten (appel, peer, komkommer, citroen en meer) was dit super lekker! Het Heart Beat sapje zorgt naast een vitamineshot ook voor een goede bloeddruk.

Frecious – Carrot Care

Dit sapje met wortel als belangrijkste ingrediënt was mijn favoriet! Ook hierin zat wat gember, maar heel subtiel. Verder ook ananas, appel en limoen, waardoor het een heel fris groentesapje is geworden. De Carrot Care is o.a. een booster voor je immuunsysteem.

Positieve effecten van Frecious

 • Stressverlagend effect op je lichaam
 • Energiebooster
 • Betere stoelgang
 • Goede vochtafdrijving
 • Hogere weerstand
 • Betere nachtrust

Je kunt Frecious sappen als detox kuurtje gebruiken, om je weerstand een boost te geven en natuurlijk gewoon drinken omdat het een heel lekker en gezond sapje is! Good to know…. na een avondje met ietsiepiesie te veel wijntjes, schijnt een Frecious sapje de ideale manier om te detoxen te zijn. Sounds good! Dat moeten we dit weekend dan maar eens gaan testen… 😉

Je kunt de sapjes online kopen op de site van het sappenmerk. Sowieso leuk om eens een kijkje op de site te nemen. Er valt namelijk nog veel meer over te weten dan ik hier heb kunnen vertellen!

Liefs

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 reacties

 1. Pingback: javsearch.mobi
 2. Pingback: facebook1
 3. Pingback: facebook
 4. Pingback: a2019-2020
 5. Pingback: cleantalkorg2.ru
 6. Pingback: 2019
  1. Ik zie het al. 4,50 per flesje! Best prijzig zeg! Ik zag dat je ook een Frecious Gift kan geven, maar daar moet je dan al een bestelling voor hebben gedaan 🙁 Domper!

   1. Hi Abigail!
    Ik snap je eerste reactie, dat je het prijzig vindt. Dat zou ik ook vinden als ik het niet zelf getest had. Maar je proeft gewoon het verschil met andere groentesappen. En het is een behoorlijk arbeidsintensief product. Ten eerste de ingrediënten, de slowjuicer, dan vriezen ze het nog eens op een bijzondere manier in om alle vitaminen en mineralen te behouden en het wordt ingevroren verzonden (wat ook extra kosten met zich meebrengt). Vandaar de prijs! Maar goed, ik kan in niemands portemonnee kijken, dus oordelen over duur of goedkoop is natuurlijk heel persoonlijk!
    Fijne avond nog.:)
    Groetjes,
    Daisy