What’s new september 2019

Health, Life  /   - 

Do you remember…. Het is september 2019 baby! Tijd om weer alle nieuwe musthaves op het gebied van food en health met jullie te delen. Wat hebben wij op de I Love Health redactie gespot deze maand?

Rude health drinks

Rude health lanceert 4 nieuwe plantaardige drinks! 2 barista varianten, speciaal voor in je koffie, en 2 hot drinks! De nieuwe biologische Barista Almond en Barista Oat zijn speciaal ontwikkeld voor in je koffie. Alles voor het perfectie bakkie. Hot drinks zijn er speciaal om het je makkelijk te maken. De drinks zijn kant-en-klaar en je piept ze zo op in de magnetron of old-school in een pannetje op het vuur. Ideaal voor op kantoor, op vakantie of voor als je wat minder tijd hebt. Het bevat geen cafeïne (als je al 3 kopjes koffie hebt weggetikt). In de smaken ‘Hot Chocolate’ en ‘Turmeric Latte’. Alle nieuwe drinks zijn 100% biologisch en alleen gemaakt van de allerbeste ingrediënten. Zoals altijd eigenlijk.

Onder andere verkrijgbaar bij Ekoplaza en Marqt. 

Rude health, hot chocolate

Rude health, turmeric latte

Yummygums

Yummygums is vernieuwd! Misschien kende jij deze úber gezonde snoepjes al wel. Deze snoepjes bevatten alle vitamines die jij dagelijks nodig hebt. Je vindt de yummygums in de varianten Multivitamine en Hair&Beauty. De Hair&Beauty gummys geven haar, huid en nagels een powerboost. Helemaal natuurlijk, vegan en vrij van allergenen. Én dus mega lekker. Wedden dat jij nu nooit meer je vitamines vergeet?!

yummygums, what's new, september 2019

Tony Chocolonely

Jaaaa het is weer tijd voor nieuwe Limited Editions van onze grote vriend Tony. Dit keer in de smaken (hou je vast): wit kurkuma chai kokos, melk honeycomb tijm en puur chili fudge roze peper. Tony blijft maar bezig. Thumbs up voor jullie flavor creators want hallo, wij worden hier een partijtje blij van. Kom maar door! €3,34 per stuk

tony chocolonely, limited edition, what's new, september 2019

NIEUW I LOVE HEALTH KANTOOR

Ja, je leest het goed. ILH is verhuisd naar een spiksplinter-gloednieuw kantoor. De afgelopen 2 jaar (correct me if I’m wrong) tikte wij alle blogs vanaf mijn bureautje in een kantoor op de Overtoom. Met de leukste, gezelligste kantoor-collega’s van heel Nederland.  En nu zijn we, met zijn allen, verhuisd naar een écht grote mensen kantoor. Al zeg ik het zelf. Op naar nog veel meer leuke blogs voor I Love Health vanaf ons nieuwe plekje! ZIN IN!

september 2019, what's new, kantoor, september 2019

Wat was jouw nieuwe ontdekking van deze maand? Laat het weten in een reactie!

Liefs, team I Love Health

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *