WIN // 5 x Frecious Winterdetox (waarbij je gewoon mag eten!)

Food, Health, Win  /   - 

Yes, we hebben weer een leuke en vooral hele verantwoorde WINACTIE voor je. Wil jij het nieuwe jaar gelijk gezond beginnen? Dan is dit wellicht iets voor jou. Wij mogen namelijk 5 x een winterdetox van Frecious weggeven. Ideaal om na de feestdagen weer even terug in het gareel te komen. De Frecious winterdetox helpt je lichaam te ontgiften van afvalstoffen. En voor wie nu gelijk denkt dat een detox heel heftig is omdat je niets mag eten, verklap ik alvast dat je bij de Frecious winterdetox dus ook gewoon mag eten. Want aan strenge en uithongerende detoxkuren doen we niet bij ILH. Het moet wel verantwoord en vooral vol te houden zijn. Hieronder vertel ik wat meer over detoxen en leg ik uit hoe je mee kunt doen aan de actie.

frecious

De Frecious winterdetox

Als je wint, ontvang je voor 8 januari een grote box, vol goodness. Op 8 januari starten jij en de andere 4 winnaars gezamenlijk met de winterdetox. In de box vind je 21 verschillende sapjes en 20 ‘health shots’. Daarnaast ontvang je ook een maaltijdplan mét boodschappenlijstje. Zo hoef jij nergens over na te denken. Met het plan eet je iedere dag van je detoxweek lekkere en gezonde maaltijden. Het fijne is dat ze ook nog eens makkelijk te bereiden zijn. Alle sapjes van Frecious zijn verantwoord en vrij van kleur, geur, -en smaakstoffen. En omdat de sapjes ingevroren zijn, is het gebruik van conserveermiddel overbodig geworden. Last but not least; ze maken gebruik van gerecycled plastic dat vrij is van BPA (een gifstof). Allemaal ILH-proof dus!

Ps. Ik deed afgelopen zomer de Frecious zomerdetox, die te vergelijken is met de winter variant. Mijn detox-ervaring lees je in deze blog.

frecious

Wil jij de Frecious winterdetox winnen en testen? Dit moet je doen om te winnen!

Wij geven 5 x een Frecious winterdetox pakket weg onder alle aanmeldingen. Maar… voor wat hoort wat!

 1. Het is de bedoeling dat de winnaars na hun kuur een korte review mailen naar info@ilovehealth.nl. Hoe beviel de detox? Hoe waren de sapjes en het eten? Was het goed vol te houden? En natuurlijk, wat heeft het je opgeleverd?
 2. Wil jij mee doen aan deze detoxtest? Laat dan hieronder in de comments weten waarom jij zou moeten winnen.
 3. Vergeet niet je e-mail adres achter te laten, anders kunnen we je niet bereiken.

De winnaars worden in de eerst week van van januari bekend gemaakt! Houd je mailbox goed in de gaten. Want we moeten snel schakelen om het detoxpakket voor 8 januari bij jou thuis te krijgen.

LET OP: DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT ONDER DE COMMENTS IN DE BLOG. JE KUNT NIET LANGER DEELNEMEN.

25% korting in de Frecious webshop

Niet gewonnen of kun je niet langer wachten tot de uitslag bekend is? Met de kortingscode ILOVEHEALTH krijg je op iedere Frecious bestelling 25% korting. Op de winterdetox en op alle andere producten!

Mijn kortingscode al gebruikt? Wanneer je je inschrijft voor de Frecious-nieuwsbrief krijg je nog eens 10% procent korting. Inschrijven kan rechts-onderaan de Frecious-website.

Succes!

Liefs, Daisy en Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

268 reacties

 1. Frecious winterdetox: ik wil hier graag aan meedoen. Vorig jaar ben ik 2x geopereerd, heb een grote ontsteking gehad, waardoor ik veel antibiotica heb moeten gebruiken. Ik gebruik gezonde voeding, veel groenten ed. Met de winterdetox hoop ik mijn lichaam weer te reinigen, zodat mijn energie weer volledig terug komt.

 2. Joe hoe! De winnaars zijn bekend!

  VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!

  Wendy Smits
  Priscilla Smiet
  Patricia Scholten
  Madelon van den Heiligenberg
  Marjolein Beek

  Jullie ontvangen een e-mail van ons!

  Alle andere deelnemers: bedankt voor jullie enthousiaste berichtjes.
  Als jullie alsnog zo’n fijne winterdetox van Frecious willen doen, dan kun je die met korting bestellen via mij!

  Met de kortingscode ILOVEHEALTH krijg je op iedere Frecious bestelling 25% korting. Op de winterdetox en op alle andere producten!

  Liefs,
  Daisy

 3. Ik zou enorm graag willen meedoen. Ik kan wel wat gezondheid en detoxen gebruiken na de drukke feestdagen. Op dit moment ben ik ziek thuis, dus kom maar op met al die vitamine shots! 😉

  Ik kan de resultaten zowel in een korte reactie op mail als op mijn blog delen.

 4. Dag dames,

  Ik zou heel graag deze detoxkuur eens uittesten. Na de drukke feestdagen heeft mijn lichaam echt opnieuw nood aan ritme: voldoende slaap, meer sport, zonlicht en gezond eten. Benieuwd of deze detox juices me daarbij kunnen helpen. wat denken jullie?

 5. Hoi Daisy en Mirte,
  Ik zou heel graag de detoxkuur kuur willen testen. Normaal gesproken doe ik 2x per jaar een sportvastenkuur, maar door knieklachten kan ik nu niet iedere dag een half uur intensief sporten. Maar om mijn stofwisseling toch een boost te geven zou ik heel graag deze detoxkuur willen testen en kijken of ik toch kan bereiken wat ik normaal met sportvasten doe!

 6. Tja…er zijn natuurlijk altijd mensen die het meer verdienen of nodig hebben dan ik maar ik wil toch graag meedoen. Ik heb ontdekt dat alles waar ik de afgelopen jaren last van heb gehad (depressie, stemmingswisselingen, permanente spierpijn) alles te maken heeft met ongezonde voeding en te weinig beweging. Daarom wil ik dit jaar gezonder gaan leven en eten. Dit starten met een goede detox zou fantastisch zijn. Helaas heb ik door het verliezen van mijn baan een beperkt budget dus is het op dit moment niet mogelijk dit zelf aan te schaffen.

 7. Dit zou echt super zijn. Ik heb een moeilijke tijd achter de rug en ben op weg naar een nieuw begin! Hoe gaat dat beter dan met een detox! Ik ben er klaar voor, kom maar op met die detox! 😉

 8. Beste I Love Health, wat een toffe actie! Het afgelopen jaar ben ik begonnen om mijn leven te veranderen. Mede door te starten met 1 keer per week yoga heb ik al heel veel rust gevonden in mijn lijf. Daarnaast mijn voeding aangepast, wat kan je veel doen met voeding. Deze kuur zou voor mij de kers op de taart zijn wat betreft de behaalde doelen van 2017 en een nieuwe start voor 2018. Het gaat bij mij niet direct om afvallen maar met de juiste voeding die je tot je neemt voel je je beter in je lijf en komt daarna de rest vanzelf. Ik heb veel goede reviews gelezen over frecious en ben dan ook erg benieuwd en zal ik dit ook zeker delen met jullie wat mijn ervaring is.

 9. Ja. Dit is de perfecte prijs voor een nieuwe start. Ik ga beginnen bij een nieuwe baan en ik start half Jan. Zo kan ik fris en ontgift starten. En ik heb alle tijd om dit goed te doen ivm vakantie die hier aan vooraf gaat. Ik hoop dat ik win. Mijn lijf kan wel een boost gebruiken na de feestdagen.