Getest || Zomer Detox waarbij je mag eten! + 25% korting!

Food, Health  /   - 

Vorige week was het weer tijd voor een detox! Dit keer niet op uitsluitend sapjes, want ik was nog vrij recent op Ibiza voor een weekje sap detoxen. Dat moet je ook niet te vaak doen. En eerlijk, dat wil je ook niet te vaak doen. Althans, ik niet. Hoewel het effect van zo’n sap detox super is, ik voel me namelijk echt heel goed na zo’n week, is het ook wel een beetje saai. Voor een sociaal dier als ik, is een weekje sappen in Nederland echt een aanslag op mijn sociale leven. Maar detoxen zit niet alleen maar in het uitsluitend sappen! Je kunt ook detoxen terwijl je er gewoon bij mag eten. Kijk, dat klinkt goed. En precies als waar ik zin in had.

De Zomer Detox die ik deed was van Frecious. Ik heb al vaker detox kuurtjes gedaan en de juices van Frecious gedronken. En ik weet inmiddels dat die hartstikke goed zijn. Maar de Zomer Detox is dus anders. Ik leg het je uit:

Frecious Zomer Detox

  • het fijnste en grootste verschil: je mag blijven eten.
  • namelijk ‘gewoon’ 3 maaltijden per dag.
  • dit wordt aangevuld met 3 juices en dagelijks een paar health shots.
  • je krijgt een 7 daags maaltijdplan, met advies en recepten wat je elke dag kan eten.
  • wat je niet mag eten of drinken: geen koffie, frisdranken, alcohol, bewerkte voeding, vlees, koemelk, gefrituurd eten, chips, koekjes, etc.
  • wat je wel mag: alles, als het maar onbewerkt is! Dus groente, fruit, groene thee, bonen, peulvruchten, noten, zaden, havermout, rijst, eieren, etc. HEEL VEEL DUS.
Frecious Zomer Detox, rijstwafels met avocado en feta
Lunch uit het maaltijdplan: rijstwafels met avocado, feta en wat kiemen. Lekker!

Maaltijdplan = ideaal!

Dit is dus top he. Ik downloade de PDF op mijn telefoon en zo kon ik ‘m heel de dag gemakkelijk checken. Hierin staat EXACT wat je wel en niet mag eten. En nog makkelijker: met recepten! Ik heb veel van deze receptjes gemaakt, maar ook wel wat maaltijden op eigen initiatief gemaakt. Uiteraard wel op basis van de richtlijnen die Frecious opstelt. Er staat zelfs een boodschappenlijst in. Echt jongens, je hoeft zelf nergens meer over na te denken. Je hoeft alleen maar dat koekje te laten liggen. En een appel te pakken. Nou, dat kun je wel toch?

Dit was echt de makkelijkste detox die ik ooit gedaan heb. Zoals ik net al zei hoef je nergens over na te denken. Het pakket met alle juices en sappen wordt netjes thuis geleverd, je doet aan het begin van de week boodschappen van het opgestelde lijstje, je kookt de recepten uit het boekje en die zijn hartstikke simpel. Verder dagelijks een paar sapjes achterover klokken en klaar ben je.

Frecious Zomer Detox, appel pindakaas
Ontbijtrecept uit het maaltijdplan: appel sandwiches met pindakaas en muesli. Top combi!

Het eindoordeel?

Ik voelde me zowel tijdens als na de Zomer Detox heel goed. Omdat ik gewoon mocht eten, was mijn energie meer dan voldoende om te sporten. Fijn! Ik heb al jaren last van het Prikkelbare Darm Syndroom en had zowel tijdens als na de detox een rustiger gevoel in mijn buik. Ook heel fijn om dit te merken. Omdat het natuurlijk altijd goed is om een weekje extra op te letten wat je tot je neemt, en even te ‘balansen’, vind ik dit echt een top pakket. Het is geen hardcore detox, maar een milde, geen crashdieet, maar verantwoord wat afvallen. Dus helemaal I Love Health-proof. Als er een stempel van zou bestaan had ik die nu hartstikke dik op deze blog gestampt! 😉

Frecious, fruit, kersen, Frecious Zomer Detox
4-uurtje: vers fruit, een health shot en een sapje.

25% korting op Zomer Detox van Frecious, speciaal voor ILH-lezers!

Joe!! ik heb mijn best voor je gedaan om jou ook tegen een fijn prijsje deze detox (of andere sappen) van Frecious te laten testen! Ik mag je maar liefst 25% korting geven op de Zomer Detox. En dus ook op alle andere boxen en sapjes in de webshop!

Oja! Je krijgt ook nog een fleshouder erbij om je sapjes koel te houden!

Wat moet je doen? Bij het afrekenen vul je ILOVEHEALTH in. That’s it!

frecious

Let op: raadpleeg je huisarts in het geval van zwangerschap en borstvoeding, ondergewicht en medicijngebruik.

Veel ZOMER DETOX plezier!

xxx Daisy

Frecious Zomer Detox, bananen smoothie met aardbei
Ontbijtje uit het maaltijdplan: bananen ‘vla’ met chia zaad, muesli en vers fruit. Ik was vergeten om de avond ervoor de juice uit de vriezer te halen… daar moest ik dus nog even op wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *