Best gelezen januari 2020

Health, Life  /   - 

Terug van even weg geweest: de Best Gelezen blog. De laatste lazen jullie in oktober 2019. Tijd om weer eens terug te blikken op de blogs die in januari op I Love Health verschenen. Dit lazen jullie het lekkerste weg! Alles over project Gelukspot, je schermtijd verminderen en gezond eten vs. afvallen  (hello goede voornemens), een fooddiary van Iz én we namen jullie mee op Solo Retreat bij Mooirivier. Dit zijn de best gelezen blogs van januari 2020.

Project gelukspot // Jouw geluk in 2020

De jaren van xx kilo afvallen, stoppen met drinken, meer sporten, minder snoepen laat ik achter mij. Ze hebben mij uiteindelijk nooit gebracht wat ik eigenlijk wilde: gelukkig zijn. Om dit jaar wat vaker stil te staan bij mijn geluksmomenten ben ik gestart met mijn gelukspot. Ik neem jullie een jaar lang mee met mijn gelukspot. Hier vind je de eerste gelukspot blog en hier vind je deel 1.

gelukspot, geluk, voornemens, januari 2020

Slaap- en eetschema van Izzy 14 maanden!

What I eat in a day. Maar dan voor mijn kind zeg maar. Ik vind het zelf altijd super interessant om van andere moeders te lezen wat kun kind van ongeveer dezelfde leeftijd eet. Dus schreef ik een blogje voor jullie. Hier lees je de blog!

bonbebe izzy daisy

Schermtijd verminderen? Dat doet je zo!

 

Hoe veel uur per dag zit jij op je telefoon? Om heel eerlijk te zijn durf ik mijn schermtijd niet eens te delen. Maar ik weet wel: veel te veel. En of ik er nu echt vrolijker van wordt: nee. Wij geven je tips om je schermtijd te verminderen.

schermtijd, tips, telefoon

Gezond eten VS afvallen

 

“Ahhhhh lekker die gluten- en suikervrije brownie. Doe mij nog maar een stuk!” Helaas werkt het dus niet zo. En je dan dus wel afvragen waarom je maar niet afvalt of aankomt en jij je goede voornemen om wat kilo’s kwijt te raken, maar niet volhoudt. Hier vindt je tips en uitleg over gezond eten vs afvallen.

gezond eten afvallen, avocado, gezond

Go solo op Solo retreat bij Mooirivier

Ik neem je mee in een van de meest relaxte en onstpannende nights away in tijden: een nachtje op Soloretreat bij Mooirivier. Het was héérlijk. En het leuke is: jij kunt dat ook doen, want Mooirivier biedt dit heerlijke solo retreat arrangement aan tot en met 15 maart. Je leest er alles over in deze blog. 

mooi rivier, solo retreat, januari 2020

Wat was jou favo bloggie in januari 2020?

Liefs, het ILH team

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *