DOE JE MEE? Januari #LESSISMORE maand || incl. afslankprogramma!

Food, Health  /   - 

Ik ben dol op december. Al die gezelligheid en zo. Ik kan er wel aan wennen. Maar die overdaad aan álles… wordt me soms wel een beetje te veel. Kerstborrel hier, Sinterklaasviering daar, banketstaven, kruidnoten, pepernoten, kerstdiner 1, 2 én 3. Dan nog die oliebollen met Oud & Nieuw. Champie hoort erbij. En dan ging ik tussendoor ook nog even naar Kopenhagen waar ik heerlijk heb gegeten en gedronken. Maar ook dat… beetje too much misschien? Het ‘viel mee’ hoor. Ik heb me niet overvol gegeten. Ik heb zelfs nog drie dagen tijdens al het december geweld gedetoxed met SLA! Maar aan het eind van de rit was het allemaal toch wel een beetje te veel van het goede. En omdat ik vrijwel zeker weet dat ik niet de enige ben met dit ‘volle’ gevoel, heb ik net als vorig jaar aan de maand januari een thema geplakt: Less is More! Of in social media termen: #LESSISMORE. Misschien herken je het nog van vorig jaar, want toen was de eerste Less is More maand. Maar na zo veel leuke reacties en verzoekjes tot een vervolg is ‘ie er gewoon weer!

Ik durf ook te wedden dat je in januari met minstens één goed voornemen gaat beginnen. Afvallen? Sporten? Gezonder leven? Good job! Wel volhouden natuurlijk! En daar ga ik je bij helpen met de Less is More maand.

LESS IS MORE

Less is More gaat natuurlijk voor heel veel dingen op (behalve voor liefde, chocolade en zon). Maar als we het over voeding hebben is dit ook zo waar! Niet ‘te weinig eten’, dat nooit! Maar wel als het hier om gaat:

  • Less e-nummers
  • Less toegevoegd suiker
  • Less calorieën
  • Less vlees en zuivel (je hoeft niet alles te skippen, maar een beetje bewust kan geen kwaad)
  • Less ingrediënten (recepten moeten altijd simpel en met weinig ingrediënten zijn)
  • Less tijd (recepten moeten altijd snel te maken zijn)
  • Less kilo’s (want wie wil, gaat afvallen)
  • Less vetpercentage (het enige wat we meer gaan doen is sporten, en daardoor dus ‘less’ vetpercentage)

Wat kun je verwachten van de januari #LESSISMORE maand?

Álles op I Love Health zal in het teken staan van #LESSISMORE. Recepten, blogs, tips, sporten, winacties, interviews, interessante gastbloggers, eetdagboekjes… allemaal #LESSISMORE. Doe je mee?! Dan hoef je alleen maar de site te volgen, want dagelijks een nieuwe Less is More blog.

Maar, als dat niet genoeg voor je is, en je écht volgens een easy, uitgewerkt programma wilt afvallen, dan is er meer!!

#LESSISMORE afslankprogramma

Hoewel I Love Health niet om afvallen gaat, weet ik dat het in januari voor veel van jullie hot topic is (ik kreeg al tientallen emails met vragen over afvallen). I Love Health is geen ‘afvalblog’, maar kan natuurlijk wel ondersteunen bij gezond afvallen. Precies: GEZOND afvallen. Geen crashdieet, geen gekke onzin. Gewoon gezond, op de I Love Health manier.

Daarom heb ik samen met voedingsdeskundige Susanne Verzuu van Foodfulness een 4 weken durend afslankprogramma opgesteld in de vorm van een e-book! Met vier week menu’s volledig uitgewerkt. En inclusief 46 easy en gezonde recepten. Net als vorig jaar! Toen was het een enorme hit: we hebben honderden e-books verkochten en de deelnemers verloren vele kilo’s! Daarom willen we dit e-book gewoon weer aanbieden aan de lezers van I Love Health.

Lees hier alle reviews van deelnemers van vorig jaar!

Less is More Facebookgroep

Het e-book deze week nog online zodat je dit kunt aanschaffen en in januari gezond aan de slag kan. Ook start ik samen met Susanne de besloten Facebook groep Less is More waarin we elkaar kunnen motiveren en jullie al je vragen kwijt kunnen. Als je wilt: wordt vast lid, dan kunnen we 2 januari gelijk van start! less is more Facebook groep, #lessismore

Wil je niet afvallen?

Ook als je niet wilt afvallen, kun je natuurlijk mee doen met het programma. Het is ‘gewoon gezond’ eten en je zou de porties dan iets kunnen vergroten. Het is in elk geval een super easy uitgewerkt menu voor 4 weken, met gezonde recepten en gerechten. Dus als je vaak inspiratieloos bent als het op gezond eten aankomt, is dit programma ook ideaal voor je.

We leggen nu de laatste hand aan het #LESSISMORE afslankprogramma. Maar ik zal het uiteraard op alle social media kanalen en op de site laten weten als het e-book te downloaden zal zijn. (Don’t worry, geen duur e-book! Juist super toegankelijk. Want ook in prijs ben ik voorstander van #LESSISMORE!)

De ingrediënten van de recepten in het e-book zijn bij de gewone suup te krijgen. Het #LESSISMORE afslankprogramma is dus echt voor iedereen te doen.

Maar… heel snel meer info en de download! Stay tuned…

Doe je mee?

Doe je mee met de #LESSISMORE maand op I Love Health? Zou ik te gek vinden! 1 januari laat ik je nog even met rust als je brak op de bank hangt, recovering van NYE. 😉 maar daarna gaan we knallen hoor! Of je nu wel of niet het afslankprogramma gaat doen. Je kunt natuurlijk elke dag aanhaken, meedoen en starten met gezond(er) leven. Daar hoeven we gaan speciale datum aan te hangen. Dat mag altijd! Maar vanaf 2 januari kun je de Less is More blogs verwachten op I Love Health!

Je kunt je vragen mailen naar info@ilovehealth.nl, of ze via social media stellen.

De hashtag #

Voor het gebruik op Instagram wordt het #LESSISMOREilh omdat we niet de enige zijn die deze #lessismore hashtag gebruiken. Zo kan ik jullie posts makkelijk terug vinden!

Liefs

Daisy

En volg je I Love Health al op Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *