Go solo op Solo retreat bij Mooirivier

Health, Life  /   - 

Waarschijnlijk heb je het op de ILH insta wel voorbij zien komen: ik (ILH’s Lindelotte) was vorige week een nachtje op solo retreat bij Mooirivier in Dalfsen. Nu vraag jij je misschien af: wát houdt een solo retreat precies in? Ik neem je mee in een van de meest relaxte en onstpannende nights away in tijden. Het was héérlijk. En het leuke is: jij kunt dat ook doen, want Mooirivier biedt dit heerlijke solo retreat arrangement aan tot en met 15 maart. Maar daar later meer over.

Solo retreat bij Mooirivier

Dalfsen ligt (voor mij) niet om de hoek, namelijk een kleine 1,5 uur rijden. Tijdens die autorit kon ik mij al helemaal verheugen op dit nachtje weg. Wat mij te wachten stond? Een heerlijke kamer, uitgebreid driegangen keuzemenu, privésauna, verwenpakket op de kamer en uitgebreid ontbijtbuffet de volgende ochtend. Ja, daar kan ik mij de day before al op verheugen. Zodra je richting het Oosten rijdt overvalt mij altijd een soort oase van rust (stadsmeisje hé). Als je bij Mooirivier de oprit oprijdt, heb je het gevoel alsof je heel ver weg van huis bent. Een sprookjesachtige omgeving (misschien kwam het ook door het mistige weer hoor, maar het is in ieder geval prachtig) en een prachtig hotel.

Er stond dus een heerlijke kamer op mij te wachten, mét een verwenpakket. Vol met meditatietips, een bruisbal, maskertje en lekkere theetjes. Nadat ik mij heb zitten verwonden over hoe heerlijk het er uitzag heb ik mijn sportschoenen aangetrokken voor een rondje in de omgeving. Lekker een frisse neus! Een uur later en bevoren tenen verder ben ik mijn eigen privé sauna ingedoken. Zo’n solo retreat bevalt mij wel 😉

mooi rivier, solo retreat

mooi rivier, solo retreat
Mijn eigen private sauna. Wat wil je nog meer?!
mooi rivier, solo retreat
Een heerlijk verwenpakketje op de kamer!

Driegangen diner in je uppie

Na de sauna heb ik mij klaargemaakt voor een uitgebreid 3-gangen diner in mijn eentje. Misschien even onwennig, maar ik bleek niet de enige in het restaurant te zijn die alleen zat. Verzacht toch een beetje de pijn. Ik heb ruim 2,5 uur in mijn eentje aan tafel gezeten. Oke, wel met mijn telefoon erbij die ik af en toe even heb gecheckt. Maar dat is zo erg nog niet. Na een uur voelde het al niet meer ongemakkelijk en toen het toetje kwam nam ik mij voor omdat absoluut vaker te doen.

mooi rivier, solo retreat
Toetje! Mandarijn, cheesecake, speculaas, yoghurt-ijs en merengue

Na het diner heb ik een uitgebreid bad genomen (a girl gotta do what a girl gotta do) en daarna schaamteloos genetflixt in het kingsize bed dat ik helemaal voor mij alleen had. Je kunt je voorstellen dat ik sliep als een blok die nacht! De volgende ochtend heb ik mijzelf nogmaals getrakteerd op een ochtendwandeling en toen uitgebreid ontbeten. Echt een heerlijk ontbijt buffet.

mooi rivier, solo retreat
Kokos yoghurt met ginger-granola en vers fruit, verse scrambled eggs met bietenhummus, lijnzaadcrackers en natuurlijk een toetje 🙂

En toen was het tijd om naar huis te gaan… Je kunt je voorstellen dat dat best even slikken was. 😉 Maar man o man, wat was dit lekker. Even al je energie alleen maar in jezelf stoppen. Echt een aanrader! Gewoon even tijd voor jezelf, je gedachte op een rijtje zetten, to do’s afwerken en uitgebreid relaxen.

Wil jij ook op Solo Retreat?

Nou, dat kan dus gewoon. Bij Mooirivier boek je tot en met 15 maart hun solo retreat arrangement. Mooirivier is een heerlijke plek om tot jezelf te komen.Overdwars uitslapen in een kingsize bed, lekker lang tafelen zonder rekening te hoeven houden met anderen en relaxen in de sauna.

Ben jij wel eens op solo retreat geweest? Laat het ons weten in een reactie!

Liefs, de ILH redactie

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *