Best gelezen oktober 2019

Health, Life  /   - 

Tijd om weer even terug te blikken op de blogs die in oktober op I Love Health verschenen. Dit lazen jullie het lekkerste weg! Tips tegen een kater (snappen we), het lievelingsrecept van Rens Kroes, allerlei handige tips en de leukste luisterboeken. In deze blogs lees je de best gelezen blogs van oktober 2019 terug!

ILH to the rescue // Tips bij een kater

Oef. Je bent een avondje doorgezakt en de volgende ochtend word je wakker met een bonkend hoofd en droge mond. Je sleept jezelf naar de keuken voor een glas water en de misselijkheid komt tevoorschijn. Wij geven dé ultieme tips. Zwaar weekend gehad ladies? Deze blog werd vaaak gelezen. 😉

kater tips, kater, alcoholx

5 x favo luisterboeken op vakantie!

Zo, je bent op vakantie of je bent het niet. EINDELIJK alle tijd voor een boek. Geleerd van vorige Bali trip met baby, heb ik dit keer geen 5 zware boeken meegenomen. Ze kwamen allemaal ongelezen thuis namelijk. Zonde van de kilo’s. Dat hadden ook extra jurkjes kunnen zijn 😉 Daarom dit keer geen boeken meegenomen, maar ben ik voor luisterboeken gegaan. Hier vind je Daisy haar favo Storytel luisterboeken.

luisterboeken, storytel, daisy, strand, bali, nusa lembongan

Checklist // Wat iedereen in haar agenda zou moeten zetten

Een ellenlange to-do lijst, elke avond een etentje, verplichtingen hier en daar. Soms lijkt het leven even aan je voorbij te gaan Hoe zorg je dat je tussen al je verplichtingen en plannen door ook nog een beetje leeft? Dit is wat iedereen om de zoveel tijd in zijn/haar agenda mag zetten. Want niks moet. Gewoon een paar fijne tips. Lees het hier! 

agenda, plannen voor jezelf

Pompoen quinoa curry // #FavFood van Rens

In de rubriek #FavFood deel ik met jullie het lievelingsrecept van de leukste healthlovers/foodies/vriendinnen/collega’s. Een gerecht om mee te cocoonen op de bank, indruk maken op vriendinnen/schoonouders/familie of juist lekker zoet aan het bakken… Wat doet het áltijd goed bij hun en hun gasten? Deze keer het lievelingsreceptje van Rens Kroes, bekend als foodie, health lover, blogger, schrijfster én mega inspirerende vrouw: pompoen quinoa curry!  Hier lees je wat je in huis moet halen voor vanavond.

curry, pompoen quinoacurry, rens kroes
Photo: Lieke Heijn / Pim Janswaard @ www.cameron-studio.nl

ALLES wat je nodig hebt voor een geslaagde retreat

De I Love Health retreat komt weer in zicht! AFTELLEN! Man, zoveel zin om weer lekker te knallen met een mega leuke groep meiden. Om helemaal klaargestoomd te vertrekken naar Bali, hebben alle deelnemers deze week een goodiebox ontvangen. Vol met leuke, chille, handige en lekkere goodies. Dit is alles wat je nodig hebt voor een geslaagde retreat!

goodiebox, i love health retreat, retreat

Wat was jou favo bloggie in oktober 2019?

X Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *