Gelukspot van januari // Deel 1 project gelukspot

Life, Mind  /   - 

Het is tijd voor de eerste update van het project gelukspot. Ik had dit jaar maar één goed voornemen: het bijhouden van mijn gelukspot. 2020 gaat helemaal om mijn geluk. En ik vroeg jullie om met mij mee te doen. Als stok achter de deur (voor mezelf en voor jullie) deel ik elke maand een paar geluksmomentjes uit mijn pot met jullie. De eerste maand van 2020 zit er op en dus is het tijd voor de eerste update: gelukspot januari.

Mijn geluksmomentjes

Ik deed deze maand 15 briefjes in mijn pot. Eerlijk? Ik zat er deze maand niet altijd even lekker in. Niet helemaal fit en niet helemaal de juiste flow te pakken. En tóch zaten er hele fijne momentjes tussen. Precies waar dit projectje goed voor is dus. Ik deel met jullie mijn briefjes (vergeef me, ik deel ze niet állemaal, sommige dingen houd je gewoon lekker voor jezelf)

Compliment van een opdrachtgever – Sinds december werk ik als ZZP’er. Op mijn eerste dag bij een nieuwe opdrachtgever kreeg ik een groot en heel lief compliment.

Mijn kamer in Amsterdam – Na een tijdje heb ik mijn kamer in Amsterdam weer terug. Zó gezellig en knus! 

lindelotte, photo diary

Zonnige dag

Ochtendje op de tennisbaan – Na pak hem beetje 10/11 jaar heb ik weer een getennist en het was weer leuk om te doen! 

(hele lekkere!) Roti gegeten – Mijn favoriet! 

Knuffels van mijn hond Pleun 

Etentje met familie – Een etentje met mijn lieve familie én de eerste keer dat mijn pasgeboren nichtje erbij was. Ze is zo lief en zóveel geluk! 

Blij met mijn werk als ZZP’er

Super leuke avond bij Vrienden van Amstel 

Lief berichtje van mijn beste vriendinnetje – zomaar ontving ik van mijn beste vriendinnetje dit lieve berichtje: 

gelukspot, quote

Gezellige avond met vriendinnen

Oke met alleen zijn – Ik dacht altijd dat ik niet alleen kon zijn. Ik werd daar heel onrustig van. Sinds mijn reis door Bali ben ik hartstikke oke met alleen zijn. Ik kan er echt van genieten. Fijn om dat te werken.

Een greep uit mijn geluksmomentjes! Wat waren jouw geluksmomentjes deze maand?

Doe je mee?

Je hebt geen januari nodig om te beginnen met goede voornemens, zoals deze. Je kunt gewoon alsnog beginnen. Elke laatste dag van de maand krijg je dus hier op ILH een reminder om jouw gelukspot bij te houden en geef ik jullie een kijkje in mijn gelukspot. Zoals deze gelukspot van januari. Zo werken we samen aan ons geluk! Doe jij mee? Deel het vooral 🙂

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *