De 5 beste gezonde kookboeken // februari 2024

Diner, Food, Health, Life, Recepten  /   - 

Elke dag gezond koken en dat zelf bedenken is niet altijd makkelijk. Ook ik heb wel eens geen inspiratie. Dan pak ik een van de gezonde kookboeken van de plank in mijn keuken, en kies een lekker, gezond en makkelijke recept uit. Tegenwoordig is de Airfryer favoriet in de keuken, maar daar kon ik wel wat inspiratie voor gebruiken. En dat vond ik in het gezonde kookboek uit het lijstje in deze blog. Ook de andere vier boeken pak ik regelmatig bij. Ze staan allemaal in de culinair bestseller top 10 van februari 2024. Echt goed en populair dus!

5 van mijn favoriete gezonde kookboeken

  1. Simpel – Ottolenghi

Een kookboek uit 2018, maar deze mag ook nu niet missen op je kookboeken plank! Simpel is zelfs verkozen tot beste kookboek allertijden! Simpel van Ottolenghi.

simpel, ottolenghi, gezonde kookboeken

2. 500 Airfryer gerechten

Anno 2024 kan de bewuste thuis chef niet meer zonder Airfryer hoor! Ik gebruik ‘m een paar keer per week. Maar je kunt er zo veel meer mee dan je in eerste instantie denkt. Dit kookboek geeft je maar liefst 500 recepten voor de Airfryer! 500 Airfryer Gerechten

50 airfryer gerechten, gezonde kookboeken

3. Koolhydraatarme bijbel

Het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten! Koolhydraatarme bijbel.

koolhydraatarme bijbel

4. 5 ingrediënten Mediterraan

Als ik een lange ingredientenlijst zie staan, haak ik vaak al af. Daarom ben ik dol op alle kookboeken die van het 5 ingredienten principe uitgaan. En als daar dan ook Jamie Oliver achter zit, dan heb je me hoor. 5 ingrediënten Mediterraan – Jamie Oliver.

5 ingrediënten jamie oliver, gezonde kookboeken

5. Get fit!

Een fit en gezond lijf is zo fijn! Maar niet altijd makkelijk om te behalen. Daarom geven deze twee dames je tips in hun boek Get fit! In de bestseller top 10 op 1! Get Fit.

get fit

Meer blogs over kookboeken tips vind je hier.

Wat is jouw favo gezonde kookboek? Ik ben benieuwd!

Groetjes

Daisy – I Love Health

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *