5 x ILH’s favoriete lunch recepten

Lunch, Recepten  /   - 

Lunchen kun je op zoveel manieren. Misschien dat het daarom wel zo’n heerlijke maaltijd is? Klein, groot, warm, koud, genoeg keuze! Vooral als je een middagje vrij hebt is het een goede tijdsbesteding om in de keuken rond te hangen. Niet meer een saai broodje met kaas, maar je helemaal uitleven en de ware kookprinses in jezelf loslaten op de lekkerste lunch recepten. Om je van wat inspiratie te voorzien zette ik mijn favoriete lunch recepten op een rij! Of je nu snel wat mee moet nemen of uren de tijd hebt, er zit voor iedereen wat tussen.

5 x favoriete lunch recepten

1. Vegan burrito’s

De Mexicaanse keuken is misschien wel een van mijn favoriete keukens. Niet gek dus dat deze overheerlijke vegan burrito’s in dit rijtje staat. Must try! Dit is by the way een van de vele heerlijke vegan recepten die Living the Green Life voor ILH maakte!

Living The Green Life, Vegan Burrito, favoriete lunchrecepten

2. Gevulde paprika met couscous

Toen ik voor de eerste keer een gevulde paprika at, was ik meteen verkocht. Onwijs vullend en erg lekker! Je kunt genoeg variëren met de inhoud en deze verrukkelijke versie is met couscous!

Gevulde paprika met couscous

3. Pulled chicken met avocado

Bestaat er een betere combinatie dan kip met avocado? Nop. We luuuuvvvvvv deze combi! Perfect om te genieten van je lunchbreak.

Pulled chicken, lunch recepten

4. Spinaziesalade met bonen pesto en kiemen

Een echte powersalade is dit spinaziesalade! Bomvol vitaminen en hierna kun je weer vol energie verder met je dag.

spinaziesalade, gezonde lunch recepten

5. Ricotta pancakes met gegrilde ananas

Zijn ze weer, pancakes! Ja heerlijk voor het ontbijt, maar ze kunnen ook zeker door als lekker vullende lunch. Onwijs voedzaam, maar vooral erg smakelijk. En je kunt ze ’s ochtends makken en ’s middags met de lunch (koud) eten.

Ricotta pancakes met gegrilde ananas, gezonde lunch recepten

Ga je meteen aan de slag met een van bovenstaande recepten? Of lunch jij liever met iets anders? Laat ons jouw favo lunch recepten weten in de comments!

Liefs,

Sterre

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 reacties