5 x heerlijke gezonde snacks voor jou!

Recepten, Snack  /   - 

Je lunch heb je al op, maar het is nog te vroeg om aan je diner te beginnen. Toch heb je honger.. Tijd voor een snack! En nee, een snack hoeft zeker niet ongezond te zijn. Met de juist ingrediënten en een hoop uitproberen komen er de mooiste creaties. Mijn favoriete gezonde snacks laat ik hier zien!

Onze favoriete gezonde snacks

1. Peanut butter chia cookies

Hello there. Heerlijke chewy cookies. En ze bevatten ook nog eens pindakaas. Heaven on earth als je het aan mij vraagt. Deze koekjes zijn erg verantwoord en onwijs goed om die lekkere trek te stillen.

2. Koekjes van dadel-vijgen karamel

Must try als je moeite hebt om gluten- en lactosevrije tussendoortjes te vinden. Overigens ook als je dit niet hebt, want dit zijn echt geweldige koekjes. Wedden dat ’ie het goed doet bij al je bezoek?

lactosevrije koekjes

3. Vegetarische springrolls

Even wat anders, niet zoet, maar hartig! Ook goed als snack hoor! Als ik ergens van hou zijn het wel springrolls. En met deze versie is het onwijs makkelijk om weer een hoop groente binnen te krijgen! Deze zijn wellicht vegetarisch, maar heb je toch zin in meer dan alleen groenten? Vul hem bijvoorbeeld met kip of  garnalen! Mmmmm.

springrolls

4. Carrot cake truffels

Een snack boordevol vitaminen en vezels. Like! Maar hoe maak je die? Nou, probeer eens deze carrot cake truffels! Een lekkere zoete snack om alleen op te eten, of uit te delen. Makkelijk en voedzaam!

5. Chocolade banaan cake

Het liefst zou ik deze cake iedere dag maken… Hij is Ideaal als tussendoortje en zo onwijs lekker! Vullend, en voor een echte banaan- en chocoladeliefhebber is dit de perfecte combinatie.

Living The Green Life, Chocolade cake, recept, gezonde snacks

Duik jij meteen de keuken in om een van deze snacks te maken? Of heb jij een andere favoriete snack? Laat het weten in de comments!

Liefs,

Sterre & Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *