World Mental Health day

Life, Mind  /   - 

Het is vandaag 10 oktober, en dat betekent dat het ‘World Mental Health day’ is, oftewel: ‘Werelddag voor Geestelijke Gezondheid’. En dat vinden wij, bij I Love Health maar al te belangrijk. Omdat bij ons ook het zonnetje niet altijd schijnt. Zo schreef Lindelotte al eerder een eerlijke blog over een moeilijke periode in haar leven. Natuurlijk geven wij graag tips hoe van de bank af te komen voor een sportsessie en recepten om een healthy maaltijd op tafel te zetten. Maar we mogen vooral niet vergeten dat hoe ‘healthy’ je bent, voor een heel groot deel gaat over je mentale gezondheid.

Op ‘Mental Health Day’ staan we stil bij voorlichting over mentale gezondheid, bewustmaking én doorbreken van het sociale taboes. Want het is zó belangrijk om met elkaar te praten over mentale gezondheid, zonder je daarvoor te schamen, of bang te zijn dat je iemand ‘opzadelt’ met jou probelemen. Mentale gezondheid is een (heel!!) belangrijk onderwerp, maar toch rust er nog steeds een taboe op. En voor veel mensen is het nog steeds moeilijk om te praten over sombere gedachtes. Terwijl praten juist zo fijn kan zijn. Je hoeft het namelijk niet alleen te doen. Het is oké om even niet oke te zijn. Neem dat van mij aan! Wees lief voor jezelf vandaag, en deel met iemand hoe jij je voelt. <3

Ik heb een fijne tip voor je. Misschien heb je Noeska wel eens voorbij zien komen op ILH. Noeska is de allerfijnste mind & zelfliefde coach. Aanstaande maandag, op 14 oktober, start ik (Lindelotte) met haar 7-daagse instagram training. Tijdens deze week gaan we stappen zetten van wie je denkt te moeten zijn naar de authentieke jij. Een  week lang de focus op jezelf; op jouw gedachten, jouw emoties/gevoel en jouw gedrag, en actief aan de slag met de stem naar jezelf.  Via deze link kun je meer info vinden (en je nu inschrijven met 50% korting). Wie doet er met mij mee? 

Liefs, team ILH

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *