I Love Bali update // DEEL I

Bali, Travel  /   - 

Naast I Love Health is er natuurlijk ook nog het zonnige zusje van I Love Health, namelijk I Love Bali. Hier verschijnen regelmatig blogjes over het oh zo fijne Bali. Nu ik op Bali zit deel ik maar al te graag mijn liefde voor Bali met jullie. We blikken even terug op de laatste, leukste blogs die verschenen op ILB. En dat was zoveel leuks, dat je vandaag deel 1 leest. 😉

Must visit // ‘s Werelds eerste bamboe school: Green School Bali

Een school als must visit? Yes! Want deze inspirerende plek is uniek. Green School Bali is ’s werelds eerste bamboe school; een school zonder muren, midden in de jungle en volledig gericht op een duurzame toekomst. Een walhalla voor iedereen die geïnteresseerd is in hoe we bewuster met de aarde  om kunnen gaan. Je leest alles over deze hotspot hier! 

i love bali, update

Hier vind je de beste koffie in Seminyak

Je kan de dag niet beter beginnen dan met een lekker bakkie koffie. Benieuwd waar je de beste koffie drinkt in Seminyak? Hier moet je zijn!

i love bali, update
Processed with VSCO with a4 preset

Hotspots in Umalas Seminyak// Hier moet je zijn

Seminyak is een van de meest bruisende, maar ook meteen meest drukke steden van Bali. Benieuwd welke spots je niet mag missen in dit gebied? We zetten ze even voor je op een rij.

i love bali, update
Processed with VSCO with a4 preset

3 simpele tips voor een plastic vrij Bali

Ik houd van Bali. De groene rijstvelden, de mooie stranden, het heerlijke eten , de lieve mensen en de relaxte vibe. Maar als je al eens op Bali geweest bent, en zeker als je regelmatig met je surfboard in het helderblauwe water ligt, kan het je bijna niet ontgaan zijn. Op de meeste bizarre plekken kom je plastic en ander afval tegen.. Tips voor een plastic vrij Bali!

i love bali, update

4 x toffe hotspots in Ubud

Ubud is toch echt wel een plek die je niet over mag slaan als je het ons vraagt. Wij zijn helemaal fan van deze stad! Niet alleen om de vele en schitterende rijstvelden en prachtige natuur, maar ook om de leuke hotspots die je hier kunt vinden. Benieuwd wat onze must-go hotspots in Ubud zijn? Wij zetten onze favorieten voor je op een rijtje. 

i love bali, upodate

Wat was jouw favo blogje op I Love Bali? Stay tuned voor deel 2!!

Liefs, team ILH & ILB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *