5x best gelezen september 2019

Health, Life  /   - 

Het is oktober, tijd om terug te blikken op de nieuwe blogjes van september op ILH. Er sprongen een aantal blogs uit die jullie maar al te graag lazen. Van tips tegen je herfstdip (snappen we, het is écht herfst) tot groene receptenen en foods om je seks leven up te spicen. In deze blogs lees je de meest bekeken blogs van september 2019 terug!

First day of fall // 8 tips tegen een herfstdip

Summer is over. Jullie konden wel wat tips tegen een herfstdipje gebruiken. Daarom geven wij jou onze ultieme tips. 

herfst, fall, herfstdipje

Palak Paneer // #FavFood van Nadja

Tadaaa! Graag introduceer ik een gloednieuw rubriekje op I Love Health aan: #FavFood. In de rubriek #FavFood deel ik met jullie het lievelingsrecept van de leukste healthlovers/foodies/vriendinnen/collega’s. We trappen de nieuwe rubriek af met het lievelingsrecept van Nadja: Palak Paneer. 
Palak paneer
Bron: HelloFresh

Lidl strikes again: duurzame ‘Way to Go’ chocola

I Love Health is dol op duurzaamheid. Wij vinden het dan ook te gek om te ontdekken dat er steeds meer duurzame initiatieven te vinden zijn, én om deze te supporten. Lidl strikes again. Dit keer met: ‘Way to Go’ CHOCOLA!

way to go, duurzame chocola, lidl

10x libido verhogende foods // Sexy talk

Let’s talk about sex baby…. Het oude spreekwoord: ‘De liefde van de man gaat door de maag’ gaat hier helemaal op. Nou, niet alleen die van hem, maar ook die van haar! Met deze foods kun je je libido verhogen.

Libido verhogende superfoods

3 x de lekkerste groene recepten + winactie

Alles over het gloednieuwe GROEN receptenboek! Dat ik mij goed voel bij het gebruiken van Green Juice, dat wisten jullie waarschijnlijk  wel. Maar zo’n shotje Green Juice met water is best pittig… Maar je kunt Green Juice ook op hele smaakvolle manieren verwerken in je gezonde recepten. Je leest het hier! 

green juice, groen, receptenboek, recept green juice

Wat was jouw favo blog in september 2019?

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *