What’s new juli 2019

Health, Life  /   - 

En toen was het alweer juli 2019! Holymoly wat gaat het rap. Lieve zomer, doe rustig aan want ik wil zo lang mogelijk van je kunnen genieten! Wat hebben we weer lekkere dagen achter de rug. De eerste hittegolf is  al weer even een feit en de eerste stranddaagjes zijn ook afgevinkt. Laten we hopen dat tussen deze What’s new en de volgende heel veel fijne en vooral lange zomerdagen zitten!

Just Water

Nu het buiten warmer is en de waterflesjes overal mee naar toe gaan, vind ik dat er extra aandacht moet zijn voor plastic. Wanneer ik op het strand of door het park loop zie ik om de paar meter plastic dopjes, ringtjes van dopjes of zelfs een heel plastic flesje liggen. Niet alleen slecht voor moeder natuur, ook staat het zo rommelig en vies vind ik. En dan te bedenken dat zo’n flesje of dopje pas na 500 jaar, ik herhaal 500 jaar ‘verdwijnt’. Ik zou graag zien dat supermarkten, strandtenten, en andere verkooppunten massaal overstappen op een alternatief als Just Water. En om de drempel wat makkelijker te maken; eerst alleen de zomer maanden.  Just Water is nog niet DE oplossing voor een beter milieu, maar zeker een grote stap in de goede richting! Zo bestaat 82% van de verpakking uit plantaardige materialen en is de dop gemaakt van suikerriet, wat dus allemaal op een natuurlijke wijze en op korte duur vergaat. Het resultaat is  74% minder CO2 uitstoot vergeleken met een standaard plastic fles, minder stikte meeuwen vissen en andere beestjes, en minder zooi. Ik ben VOOR!

Just Water

Hula Hula Amsterdam

Een minivakantie in hartje Amsterdam! Waan je op een tropisch eiland met cocktails, island food en een mega relaxte vibe. Wij namen een kijkje en genoten van de lekkerste cocktails, een mini pizza Hawai met húttenkase en tomaat, Hamachi tataki, Bao buns en een toetje met  ananas, gember, passievrucht en bladgoud (!!). Dikke vette aanrader om eens te gaan eten met je lover, bestie, vader, moeder, sistah and so on. 

Hula Hula Amsterdam, Lijnbaansgracht 161, 1016 VX Amsterdam

Hula Hula, what's new

Susy cyclewear

Wielrenners, spinningfanaten en Rocycle fans opgelet: We zijn een nieuwe, mooie en vooral vrouwelijke fiets kledinglijn rijker! Onlangs ontmoette ik Suzan, en zij is Susy Cyclewear begonnen. Want, het vrouwenwielrennen zit in de lift. Steeds meer dames maken de overstap van sportschool naar fiets- of bospad. Alleen het aanbod in dames wielerkleding, gespecialiseerd voor vrouwen, blijft achter. En dat is toch gek, want Nederland is hét fietsland!

Susy pakt alles aan wat ze vindt dat beter kan: de styling, stoffen, kleuren, uitstraling, aandacht voor detail en bovenal de pasvorm. En ik, als spinninginstructor en (hobby)wielrenner kan je vertellen: dit is super!!! In alle opzichten. De items zijn modieus, zitten perfect en werken top. Dus, volg jij regelmatig een spinningles of pak je graag de wielrenfiets, trakteer jezelf dan vooral op een fijn pakje van Susy! You will thank me later;).

\

Benji’s Toko

Misschien kende je Benji’s in Oost al van onze koffiehotspots blog. Je kunt nu zo van je all-day brunch bij Benji’s Oost doorrollen naar Benji’s toko voor de lekkerste streetfood. Sinds kort heeft Benji’s ook een toffe locatie in West.  Je kunt terecht voor brunch, streetfood én cocktails! Helemaal in Bali sfeer. Helemaal ons ding. Gado Gado Rolls, Rendang fries en de lekkerste sateetjes. Ga hier vooral een keertje heen!

Benji’s, Baarsjesweg 188, 1057 HR, Amsterdam 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Benji’s (@benjisamsterdam) op

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Benji’s (@benjisamsterdam) op

100% notenpasta van Albert Heijn

We kennen (bijna) allemaal de 100% pindakaas van Albert Heijn. Deze pindakaas bevat alleen maar pinda’s en vind je in de varianten met of zonder stukjes. Maar nu heeft Appie ook 100% Amandelpasta, 100% Notenpasta Pinda-Cashew én 100% Notenpasta Pinda-Cashew-Amandel. Kijk, dat zien we graag in de schappen bij Albert Heijn. Keep up the good work! 

 juli 2019, what's new, notenpasta, AH

Wat is jouw nieuwe ontdekking van de afgelopen maand? Laat het ons weten in een reactie!

Liefs, de ILH redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *