WIN: 4 x Bircher mymuesli 2go sets

Food, Win  /   - 

Eerder schreef ik in een ontbijt blogpost al over mymuesli. Dit is namelijk een heel leuk mueslimerk waar je online je eigen muesli mix kunt samen stellen. Je krijgt dan een grote koker thuis met daarin jouw mix. Super handig, want zo bepaal je echt zelf wat er in zit en ben je niet afhankelijk van de zakken muesli in de suup. Alle ingrediënten van mymuesli zijn biologisch en bevatten geen kleur- of smaakstoffen en geen smaakversterkers, wat natuurlijk een hele grote pre is!

Een klassieker onder de muesli’s Bircher mymuesli2go - mymuesli

Een van de muesli’s van het merk die ik erg leuk, lekker en gezond vind, is de Bircher muesli. Dit is eigenlijk de eerste muesli mix ooit, echt een klassieker. Het is bedacht in 1900 door de Zwitserse arts Dr. Bircher Brenner en is dus naar deze man vernoemd. In Berlijn schijnt de Bircher muesli weer helemaal terug weg weggeweest te zijn. Populairder dan ooit bij alle Berlin Foodies! Ik ben fan van deze muesli om de heerlijke smaak, maar vooral om de fijne, cleane samenstelling: haver- en gierstvlokken, lijnzaad, rozijnen, hazelnoten, gehakte amandelen en gedroogde dadel, druiven, appel en cranberry’s. Sounds good, niet dan!?

Origineel Bircher muesli recept

Op de site van mymuesli kwam ik dit té leuke en lekkere recept voor de échte Bircher muesli tegen. Een soort van overnight Bircher met appel en melk/water. Yummm! Deze video laat precies zien hoe je het maakt.

Mymuesli2go

Mymuesli introduceert nu naast de grote Bircher kokers, ook Bircher mymuesli2go sets. In dit handige meeneemformaat (85 gram) vind je de bekende Bircher mix. Naast deze smaak, zijn er nog 5 andere smaken verkrijgbaar. Super handig voor wie ’s ochtends weinig tijd heeft: pak een 2go muesli, vul de verpakking bij met melk of yoghurt en eet je muesli onderweg op.

The good news…. Ik mag 4 sets van maar liefst 6 Bircher mymuesli2go sets weggeven aan jullie!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van I Love Health.
 • Laat in de comments onder dit bericht weten dat je mee doet en waarom jij de Bircher 2go sets wilt winnen.

That’s it!

 

LET OP: JE KUNT NIET MEER MEEDOEN. DE WINNAARS ZIJN INMIDDELS BEKEND GEMAAKT IN DE COMMENTS ONDER DIT BERICHT!

Kun je niet wachten totdat je weet of je gewonnen hebt? De mymuesli2go sets worden online verkocht en bij Marqt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

58 reacties

 1. Hallo allemaal!
  Allereerst bedankt voor de vele leuke reacties op dit bericht en de likes op Facebook. Te gek!
  De winnaars zijn inmiddels bekend!
  De namen op een rij:
  1. Marga Hertogh
  2. Simone
  3. Kirsten Peterse
  4. T. Beekhuis
  Gefeliciteerd!!
  Willen jullie een mail naar info@ilovehealth.nl sturen? Dan zorgt mymuesli ervoor dat het pakket zsm jullie kant op komt! Alvast veel plezier van de muesli 🙂

  Groetjes,
  Daisy

 2. Ik heb thuis een ‘muesli-mix-plank’ waarop potten met al mijn muesli ingrediënten staan, wat in feite een ‘my muesli’ in real life is. Na het lezen van je blog over de muesli to go ben ik dus súper enthousiast. Ik doe héél graag mee. Als ik win kan ik ’s ochtends een half uur langer in bed blijven liggen! En ik weet ook zeker dat jouw blog me geld gaat kosten; m’n winkelwagentje op de site van my muesli is al net zo vol als mijn eigen mix-plank.

 3. Ik zou hem delen met mijn tweelingzus.
  Samen zijn we gezonder en bewuster gaan eten.
  Mijn zus heeft alleen nog moeite met het ontbijt, dat nu alleen bestaat uit kale yoghurt.
  Een nieuwe mueslisoort kan haar misschien over de streep halen ‘meer’ te gaan eten in de ochtend.
  Kunnen we samen ‘voller’ de deur uit hihi.

 4. O jaaaaaa wat leuk, dit ken ik! Ben zelf fan van de choco variant en ben mega nieuwsgierig naar de andere varianten! Het online samenstellen van je muesli sounds mega goed, hier was ik nog niet van op de hoogte.

 5. Ik zal er niet omheen draaien. Ik ben gewoon erg nieuwsgierig naar deze muesli! Door hier op te googlen, kwam ik op jullie site terecht. En zeg nou zelf, op welke manier kan je er nou beter achter komen of je iets lust, dan door een win-actie! 😉

  Ik hoop dan ook heel erg dat ik de kans krijg om deze smaken te proberen! Wie weet word ik dan wel een echte muesli-fan!

 6. Ik ren iedere ochtend te laat het huis uit op weg naar m’n werk, en dan heb ik nog geen ontbijt gehad. Zelfs zonder melk of yoghurt kan ik een MyMuesli 2go eten in de Metro 🙂

  En in de weekenden is een lekkere en gezonde snack altijd handig om in m’n tas mee te nemen.