What’s New // september 2018

Food, Health  /   - 

Do you remember the first day of september? Baa du baaa, dancing in september. Joe, het is alweer bijna oktober. Wat is er allemaal voor leuks voorbij gekomen de afgelopen weken? Wij gingen op onderzoek uit en vonden een hoop chocola, vegan pasta en lekkere nieuwe spreads. De leukste, nieuwe goodies van september 2018.

Tony Chocolonely – 3 smaken

Jaaaaa: er liggen weer 3 (!!) Tony’s Limited Editions in de schappen. Die mag natúúrlijk niet ontbreken in dit nieuwe rijtje van september 2018. De nieuwe repen zijn er in de varianten blond, melk en puur. Blond? Jawel! Een combinatie van witte chocolade met een klein beetje puur met gekarameliseerde pecannootjes. Dan hebben we melk chocolade met shortbread en karamel (yum). Als je dacht dat het niet beter kon, sluiten we af met de smaak puur, cacaokoekjes en karamel. Wij hebben ze geproefd en ze waren, zoals we ook wel gewend zijn van Tony, onwijs lekker.

De Limited Editions zijn verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf, Marqt, Wereldwinkels en Jamin. 

what's new, september 2018

Allos spreads

Kennen jullie dit merk? Ik had er nog niet eerder van gehoord, tot ik van de week voor het spreadschap stond bij EkoPlaza, waar dit nieuwe product werd gepromoot. Allos bestaat al ruim 40 jaar, en maakt producten die 100% biologisch zijn. Van crackers en honing tot heerlijke ontbijtgranen en nu dus ook groentespreads. Met maar liefst 68% groente in een potje, vind ik deze spreads absoluut ILH proef! En ook niet geheel onbelangrijk, ze smaken heerlijk.

september 2018, what's new

Maskers af – Jessica Villerius

Documentairemaker Jessica Villerius ontroerde heel Nederland met de documentaire ‘Emma wil leven’. Naar aanleiding van deze documentaire over de loodzware strijd tegen anorexia kreeg zij een hoop vragen. ‘Waarom alleen maar anorexia? Andere eetstoornissen kunnen net zo slopend zijn.’ Ze volgde 4 jonge vrouwen met allemaal hun eigen verhaal over anorexia, orthorexia, boulimia en binge-eating disorder.

Je vindt de documentaire ‘Maskers af’ op Videoland en in het kort op LINDA.tv.   

what's new, september 2018

Snelle Jelle Rogge Kracht repen

Alsof we nog niet genoeg keuze hadden wat betreft ontbijtrepen/tussendoortjes. Maar als ze verantwoord zijn, en lekker…kom maar door hoor! Deze nieuwe repen van Snelle Jelle zijn verantwoord, lekker, en perfect voor, voor je workout! Verkrijgbaar in 4 verschillende smaken: Cacao & Banaan, Cranberry & Cashew, Appel & Kaneel en Cashew & Dadel.

Je vindt de Rogge Kracht repen o.a. bij AH voor €2.99 per doosje. 

snelle jelle, what's new, september 2018

Verse vegan pasta

Een lekker pastaatje kan een hoop goed maken. Bij Albert Heijn vind je kakelverse pasta en sinds een tijdje (hij hoort dus niet helemaal meer bij september 2018) hebben ze ook 2 vegan varianten. Daar worden we blij van! De vegan varianten zijn een volkoren linguine en een gevulde pasta. De gevulde pasta zijn halve maantjes met kikkererwten en linzenvulling.

De linguine kost €1.99, de gevulde pasta kost €2.99 en je vindt ze bij AH. 

vegan pasta, what's new, september 2018 vegan pasta, what's new, september 2018

Nivea

Bij ILH zijn we dol op de zomer. Maar het is inmiddels september, en die warme zonnige dagen maken steeds vaker plaats voor wind en regen. Om dat zomer gevoel toch ook nu nog een beetje vast te houden, heeft Niveau iets te geks bedacht: Love Sunshine voor onder de douche. De geur van zonnebrandcreme in een douche olie. Geniaal toch? Wij zijn in ieder geval fan.

 

Ben jij nog nieuwe producten tegen gekomen? Laat het weten in een reactie!

Liefs, Lindelotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *