What’s new // maart 2019

Food, Health  /   - 

De weken vliegen weer voorbij, vinden jullie ook niet? Nog even en we kunnen de korte broekjes weer uit de kast halen. Vinden we bij ILH overigens helemaal niet erg hoor. Heerlijk die zomer. Maar goed, voor het echt zover is, eerst de What’s New van de maand maart. We hebben weer een aantal nieuwe, ILH proof producten voor jullie op een rij gezet. Lees en kijk je mee?

Becel Pure

Becel heeft een nieuw product! Namelijk: Becel Pure. De nieuwe Becel Pure is 100% plantaardig, vrij van toevoegingen bestaat uit simpele ingrediënten. Daarnaast is Becel Pure rijk aan Omega 3. Door de mix van koolzaad-, zonnebloem-, shea, lijnzaad- en kokosolie draagt Becel Pure bij aan een gezond cholesterol gehalte. Oh, Becel Pure bevat ook nog eens geen palmolie!

what's new, Becel, nieuw, maart, what's new
Bron: Becel

 Tomeato groentegehakt

Een nieuwe vleesvervanger! Het vegetarische gehakt van &Samhoud is gemaakt van 6 soorten groenten, en dan voornamelijk tomaat. Super lekker in een Mexicaanse wrap of pasta bolognese! Daisy heeft het gelijk even getest en zij was enthousiast. En een leuk feitje: het Groentegehakt is bekroond met een internationale innovatie-prijs ‘Best New Plant-Based Food Award 2018’. Het Tomeato Groentegehakt vind je onder andere bij Plus en AH.

tomeato, maart, nieuw
Brood: &Samhoud

‘Voedsel voor je geest’

Over ILH proof producten gesproken… Eind januari lanceerde diëtist Jonathan Klaassen zijn eerste eigen boek over voeding. Geen onzin of trendy geneuzel, maar gedegen informatie die voor iedereen te begrijpen is.  Jullie kennen Jonathan wellicht van gastblogjes op ILH, en zo niet dan stellen we hem bij deze graag even aan je voor: Jonathan is afgestudeerd diëtist aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast zijn werk als diëtist en voedingscoach schrijft hij ook veel artikelen over voeding/gezondheid. Neem vooral is een kijkje op zijn website! Onder het kopje blog vind je allerlei artikelen waarin hij verschillende dingen uitlegt, zonder een opgestoken vingertje. Daar houden we van bij ILH. Kortom, goede, toegankelijke en betrouwbare informatie omtrent voeding gebundeld in een mooi boek! Vanaf nu te bestellen via o.a. Bol.com.

Groentebroodjes met 35% groente

Albert Heijn heeft iets nieuws! Groentebroodjes op basis van 35% groente. De broodjes doen mij een beetje denken aan een pitabroodje. Je vindt ze in 4 verschillende smaken: paprika, bloemkool, spinazie en rode biet. Ik heb ze alle 4 getest en mijn persoonlijke favoriet was de bloemkool (deed mij een beetje denken aan Magioni pizzabodem!) Je kunt ze eten als een pitabroodje, maar ook als mini pizza bodem gebruiken of in stukjes op tafel zetten tijdens de borrel. Lekker kleurrijk! In de vorige Photo Diary liet ik de broodjes al zien tijdens mijn lunch. Yum!

groentebroodjes, maart, nieuw

Beautylabel B.A.E

Hema heeft het nieuwe beautylabel B.A.E. before anything else gelanceerd! Het beautylabel bestaat uit 138 producten, allemaal 100% vegan. Dat vinden wij tof!  B.A.E. staat voor before anything else: het is letterlijk het allereerste wat je opdoet voordat je de deur uitgaat. De verpakkingen en producten zien er te gek uit. Het label bestaat uit 138 producten in face, eyes, brons, lips, accessoires en Eau de Toilette.  Het label wordt exclusief bij HEMA verkocht en is vanaf vandaag in alle winkels en online verkrijgbaar.

BAE, maart, what's new, nieuw

BAE, maart, what's new, nieuw
Wat heb jij ontdekt de afgelopen weken? Laat het weten in een reactie!
Liefs LindeLotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *