Goodiebag One Healthy Day X What’s New mei 2019

Food  /   - 

Wie I Love Healthy een beetje volgt heeft het het ongetwijfeld voorbij zien komen: One Healthy Day. Een concept dat ik, Mirte, onlangs ben gestart. One Healthy Day is een gezond en sportief dagje uit in Amsterdam, juist voor hen die niet in Amsterdam wonen.  Of je nu mega sportief bent of niet, deze dag is voor ieder niveau! Van een lesje cycle tot een high intensity workout. En van prachtig belegde pannenkoekjes tot kleurrijke shakes en salades. Kortom, samen ontdekken we de healthy hotspots van onze hoofdstad. Zaterdag 13 april was de eerste editie, en die is meer dan geslaagd. Samen met acht andere dames ben ik de hele dag opstap geweest in Amsterdam. Mega gezellig! En alsof we nog niet genoeg lekkers hadden gehad, ontving iedereen ook nog een One Healthy Day goodiebag. Benieuwd naar wat voor snacks daar allemaal inzaten? Scroll dan gauw verder!

PS. Wil jij ook zo’n healthy day in Amsterdam beleven + deze lekkere items ontvangen? Zaterdag 1 juni 2019 is de tweede editie van One Healthy Day. Meer info en aanmelden kan hier

Original Source Showergel

Summer feelings onder de douche met deze heerlijke gels van Original Source! Puur genieten, want deze flesjes zijn 100% recyclebaar, natuurlijk en vrij van dierlijke ingrediënten. Kunnen we wel waarderen bij ILH! Ze zijn online te bestellen via verschillende webshops.

Kookie cat

Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik lang niet alle ‘gezondere’ snacks lekker vind. Doe mij op zijn tijd maar gewoon een lekker ‘ongezond’ tussendoortje, ook prima.  Maar toen ontdekte ik Kookie Cat. Alleen de naam al vond ik leuk. ‘Kookie Cat maakt heerlijke, handgemaakte haverkoekjes, met kwalitatieve ingrediënten en heel veel liefde’, zo staat er op hun website geschreven. En dat proef je hoor! Wat een lekkere koekjes zijn dit, en nog verantwoord ook! En met verantwoord bedoel ik niet dat er geen calorieën in zitten, maar dat er goede ingrediënten gebruikt zijn. Denk aan havervlokken, noten, kokossuiker en goede chocola. Zo’n tussendoortje maakt tevens (ondanks dat er ook gewoon calorieën inzitten) dat ik er meer van geniet. Het is beter voor mezelf, en ook voor de wereld om me heen ( want geen palmolie, soja, of onrecylebare verpakking!). Love it! Je vindt ze onder andere in de schappen van Ekoplaza.

Sportline Isotonic

Jullie health lovers zijn vast en zeker wel bekend met Sportline?! Zo niet, dan vanaf nu wel! Sportline is een bekende binnen de sport -en health wereld. Al jaren produceren zijn producten die speciaal voor de (top)sporter is ontwikkeld. Denk aan energie repen en drankjes. Onlangs lanceerde zij een product, in een nieuw jasje: Isotonic Boost! Het feit dat dit blikje hersluitbaar is, maakt hem alleen al een topper! Zeg nu zelf, hoevaak heb je dat je halverwege een 330 ml blikje denkt, hmmm ik heb genoeg gehad? Ik vrijwel altijd. Voor mij dus in ieder geval een goede uitvinding. Los van de techniek, is de inhoud van dit blikje ook zeker geslaagd!  De Sportline Isotonic Boost is de eerste volledig biologisch gecertificeerde isotonische sportdrank op de Nederlandse markt. Het drankje is 100% op basis van bronwater en tevens koolzuurvrij. Daarnaast is het laag in calorieën en suikers en bevat het geen smaak- kleur en conserveringsmiddelen. Hier worden we vrolijk van bij ILH! En tot slot, die frisse citroensmaak maakt het echt een heerlijke dorstlesser tijdens of na je workout!

 

Salt Of The Earth deodorant

Nog zo’n fijn en goed verzorgingsproduct: Salt Of The Earth Deo. De naam zegt het al een beetje, natuurlijke deo dat zout het werk laat doen ipv chemische en ongezonde stoffen. Het is niet getest op dieren, bevat dus enkel natuurlijke stoffen en laat geen (witte of gele) strepen achter. Leuk jasje erom en voilà, een hele fijne, verantwoorde en goede deo roller/stick! Wat wil een mens nog meer?

 

Nakd blueberrie muffin

Last but not least; nog een verantwoord reepje. Dit keer van Nakd. Vegan, glutenvrij en natuurlijk alleen maar pure ingrediënten. Scoor je punten mee hoor bij ILH! Deze reep bestaat uit niets meer dan dadels, cashewnoten, amandelen, rozijnen en bosbessen. Ik heb hem uiteraard hoogstpersoonlijk getest. Uitslag? Deze nieuwe smaak krijgt van mij een dikke 8!

 

Allemaal healthyproof producten die hoogstpersoonlijk getest zijn;). Ik ben fan!

Liefs Mirte

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *