Eetdagboekje van het avondeten van… ILH’s Mirte

Eetdagboek, Food  /   - 

Benieuwd naar wat wij eten doordeweeks? Komende tijd zullen we bij ILH een kijkje geven in onze weekmenu’s ter inspiratie. Ontbijt, snacks, lunch en avondeten, het komt allemaal voorbij. Deze keer deel ik wat er afgelopen week op mijn avondmenu stond. Kijk je mee?

Maandag

Simpel, lekker en gezond. Ik heb vandaag een pasta gemaakt van volkoren tagliatelle, broccoli en zalm. Om het wat smeuïg en smakelijker te maken, heb ik een lepel Griekse yoghurt toegevoegd met wat peper en zout.

Dinsdag

Gevalletje koelkast leegmaken. Kip, sla, huttenkase, pompoen hummus, tomaat, kikkererwten en komkommer.

>>Alle eetdagboekjes op ILH vind je hier!>

Woensdag

Wanneer ik nul inspiratie heb, ziet mijn maaltijd er dus zo uit. Lekker Hollands, dat wel.

Donderdag

Vandaag heb ik bij mijn ouders gegeten. En als moeders kookt, staat er ongetwijfeld iets lekkers op tafel. Dit keer een heerlijke pasta met tomaatjes, gehakt en parmezaanse kaas

Vrijdag

Het was vrijdag in de kast. Oftewel, geen boodschappen in huis. Dan maar even iets bestellen. Ik heb laatst ontdekt dat je bij New York pizza dus ook best wel goede salades kunt bestellen. Hier een lekkere verse tonijn maaltijdsalade.

Zaterdag

Yes, ze zijn er weer: Opperdoezen! Mijn lievelings! Stukje zalm erbij met wat zelfgemaakte verse dille/bieslook yoghurtsaus, en smullen maar!

Zondag

Veggies, veggies, veggies! Een groenteschijf met een linzen -tuinbonen salade.

Zo, dat was mijn weekje! Niet heel bijzondere maaltijden, maar wel maaltijden die simpel, lekker en gezond zijn, en dat is voor mij het belangrijkste! Wat vind jij van mijn gerechten? Zit er wat inspiratie voor je bij?

Liefs Mirte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *