What’s new? Dit hebben wij gespot!

Food, Health  /   - 

Een nieuwe What’s new! Het leven wordt langzaam bij beetje weer wat normaler, en toch is er een heleboel nog anders. Gelukkig kunnen we nog steeds nieuwe producten spotten in de supermarkt (ondanks dat verplichte winkelmandje/karretje 😉 ) Wij nemen je mee in wat wij hebben gespot.

Soof Sparkling

Soof Sparkling is de eerste frisdrank in Nederland zonder toevoegingen! Alleen maar bubbelwater, fruit, wat kruiden en bloemetjes. Misschien kende je Soof al van Soof Siropen, maar nu hebben ze een nieuw lekker zomers drankje op de markt gebracht. Je vindt Soof Sparkling in 3 smaken: Rozen, peer, kardemom en appel / Citroen, munt en appel / Zwarte bes, lavendel en appel. Yum! Je vindt Soof Sparkling bij in verschillende horeca, Crisp, Soofdrinks.com, G&W en binnenkort bij Holland & Barrett.

soof sparkling, frisdrank, nieuw, soof

Dopper Wave

Geen nieuw product maar een te gek initiatief. Dopper Wave is een internationaal movement waarbij Dopper individuen en organisaties oproept om geen plastic wegwerp flessen meer te gebruiken. Mee doen? Dat kan! Je kunt de Wave ondertekenen, daarmee zeg je het volgende: 1. Géén wegwerpwaterflessen meer te gebruiken! 2. Kraanwater te drinken waar en wanneer dat kan. 3. Altijd een herbruikbare waterfles mee te nemen. 4. Anderen te inspireren om zich ook aan te sluiten bij de Dopper Wave. Teken de Wave hier!

new wave, dopper, nieuw, movement

YAYA Kombucha

Driedubbel goed nieuws van YAYA Kombucha: YAYA Kombucha is vanaf nu te koop in blik (handig voor je barbecue in het park!), Yuzu blijft voor altijd in het assortiment en alle kombucha is nu ook te koop hun eigen webwinkel (koud thuis bezorgd ;)) En daar zijn wij al te blij mee want wij zijn fan van Kombucha.

yaya, nieuw, gezond, frisdrank, kombucha

Soon! Qalaan Amsterdam

Een nieuwe bezorg hotspot in Amsterdam. Binnenkort meer hierover op I Love Health. Maar we delen nu alvast een sneak peek! Onwijs goed Sri Lankaans eten. Helemaal vega en ook vegan te bestellen. Stay tuned.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Qalaan (@qalaan) op

Wat heb jij ontdekt de afgelopen weken? Laat het ons weten!

Liefs, Lindelotte

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *