My healthy week – photo diary

Food, Health  /   - 

Het is weer tijd voor een nieuwe photo diary van mijn healthy week! Na ja, week? Mijn healthy-few-weeks. De leukste foto’s heb ik bij elkaar gezocht en in deze diary bij elkaar gezet. Ik heb de afgelopen weken weer heerlijk gezond gekookt, van zelf bedachte recepten, tot NewFysic gerechten. En niet te vergeten mijn zondag-soep-dag. Er zijn weer een paar té lekker soepjes voorbij gekomen. Waar ik zelf echt ontzettend blij mee ben, is dat ik weer fijn aan het sporten ben! Finally… Ik heb al een paar maanden last van mijn knie en sinds een tijdje ook van mijn onderrug. Zo vervelend en pijnlijk. Bah. En hoe langer ik niks kon doen, hoe chagerijnig ik werd. Maar de fysio adviseerde gelukkig juist om weer te gaan trainen! Dus dat zijn we dan maar weer gaan doen. Heerlijk! Afgelopen week heb ik een trainingsschema laten maken op de sportschool, zodat ik weer fanatiek aan de slag kan. Met mijn rugpijn gaat het gelukkig ook gelijk veel beter. Wat een beetje sporten al niet voor je kan doen!

Photo diary

Hardlopen photo diary
Nu mijn rugpijn ook weer (zo goed als) over is, ben ik gelijk weer een keer gaan hardlopen. Wel rustig aan natuurlijk. En goed rekken en strekken vooraf en erna. Maar wat is die conditie snel weg zeg… pfff.. zo balen. Snel maar weer opbouwen!
Frecious photo diary
Ik testte deze super lekkere groentesapjes van Frecious. De sapjes zijn met de slowjuicer geperst, dus nog gezonder dan ‘gewone” groentesapjes. Ik ben fan!
Gezonde ijsjes photo diary
Wat was het zonnig weer vorige week!! Dat vroeg om een verfrissend ijsje. Dit healthy ijsje kreeg ik bij vriendinnetje Fay. Het recept? Magere vruchten yoghurt met (diepvries) framboosjes!
Sportschool photo diary
Yeah! Ein-de-lijk weer aan de slag in de sportschool!
Soep photo diary
Zondag soep dag! Vrijwel elke zondag maak ik een vers soepje. Niet moelijk, zo gedaan, gezond en super lekker. Ideaal voor de zondag dus. En als er wat overblijft, lekker voor de lunch op maandag!
NewFysic supplementen photo diary
Zoals jullie weten ben ik bezig met NewFysic om een paar vervelende winterkilo’s kwijt te raken. Dit is mijn daily shotje supplementen. Allemaal op volledige natuurlijke basis.
Griekse salade met rijst - photo diary
Ik had nog een beetje griekse salade over van het weekend, maar ik vond dit niet vullend genoeg voor de maandagavond. Daarom wat rijst gekookt en dit erdoor gedaan en een kipfiletje gegrild. Smullen!
Kikkererwten snack photo diary
Vorige week deelde ik dit recept van geroosterde kikkererwten al op de site. Maar ik was al weer door mijn voorraadje heen, daarom maakte ik een nieuwe stash! Snacken maar 🙂
Jarig photo diary
Afgelopen maand was ik jarig. Yeah!! Toen ik thuis kwam stond er een heerlijk glas wijn voor mij klaar en lekkere groente chipjes. Love it!! En die bos rozen had ik ook al gekregen…
Superfood cafe photo diary
Zo leuk: In het Superfood Centre cafe bij Health Club Jordaan kun je een smoothie, theetje of kokoswater drinken voor of na het sporten. Leuk!
Bikram Yoga photo diary
Slechte foto. I know. Maar hier het bewijs: ik ben naar Bikram Yoga geweest. Echt bewijs is het niet, maar de spierpijn de dag er na wel. Pff! Twee woorden wil ik er nog over kwijt: HEET & HEFTIG!
Groentenomelet photo diary
Een van mijn favoriete easy gerechtjes: groenteomelet. Alles wat je hoeft te doen is een paar left-over groenten bakken in de pan en er daarna 2 geklutste eitjes over heen doen. Een paar minuten bakken en laten stollen. Een kind kan de was doen!

Leuk dat je mijn photo diary hebt bekeken! Ik ga de komende weken weer veel healthy foto’s maken, zodat ik binnenkort weer een photo diary online kan zetten! BYE! x

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *