PHOTO DIARY: My healthy month – januari

Food, Health, Sport  /   - 

Zo. Januari kan er maar weer op zitten! En wat een maand weer. Totaal het tegenovergestelde van december in mijn geval. Bestond december nog uit veel party party, veeeeeeel eten en een bijna omgekeerde 80-20 regel (oeps)… januari bestond uit meer rust, geen suiker, geen alchol, een juice detox en een onverwachtse wintersport. Top maandje als ik er zo op terugkijk! Ik presenteer u… mijn photo diary 😉

Suikerspiekkaart - nosugar challenge I Love Health
2 januari ga ik van start met de #nosugar challenge. 1 maand lang geen suiker… let’s do this! Met de suikerspiekpas doe ik mijn boodschapjes.
suikervrij ontbijt, gepofte quinoa
Mijn #nosugar ontbijtje in een van mijn nieuwe kommetjes. Vind deze zooooo leuk!
Hardlopen Vondelpark, running
Veel hardgelopen in mijn nieuwe achtertuin, het Vondelpark! 😉 Wat een luxe om binnen 3 stappen in het park te zijn!
ei muffins
Succes receptje!! En al meerdere keren gemaakt deze maand: ei muffins. Simpel en snel. I like (klik op foto voor het recept)
Sap, detox, fruit
Om de maand een kickstart te geven, deed ik een 3 daagse juice detox. Ging goed, viel mij alles mee! (klik op de foto voor de blog over de detox)
diner, dips, suikervrij
Al 6 jaar lang eten we met 11 vriendinnen elke maand bij één van ons thuis. Deze maand de beurt aan Simone en ze kookte volledig suikervrij! Als dessert had ze een suikervrij optie voor mij en een niet suikervrije optie voor de rest. Nice!! Uiteraard geen wijntjes voor mij…
Gezond zondigen tijdens nosugar challenge
De #nosugar challenge ging heel goed, maar 2 x kon ik een snackje niet weerstaan… met deze suikervrije snacks was dat geoorloofd… yes! Een suikervrije cheesecake bij Sugarless in Amsterdam en een Lovechock reepje. Heerlijk!
tarwegras
Een tarwegras shotje @ my work! Voor extra energie en veeeeeel vitamientjes en dan weer snel door werken 😉
donna hay kookboek
Van de liefste. Voor de liefste!! ME!!!
Unlimited Health
In superfood heaven beland… Voor mijn werk bij het Superfood Centre breng ik een bezoekje aan Unlimited Health in de Pijp in Amsterdam. Wauw… zooooo veeel producten! Bizar.
workout, health club jordaan
Shameless selfie in the gym 😉 Lekker sporten voor werk! Dat is toch wel lekker: OP je werk kunnen sporten. Scheelt veel tijd en zo heb ik echt geen excuus meer bij slechte zin!
post workout smoothie
Na het trainen nam ik een goede post workout smoothie van het Superfood Centre. Wat er precies in zit weet ik ook niet, maar in elk geval veel eiwitten voor herstel van de spieren. Super lekker!
bananenbrood
Wat een feestje was dit bananenbrood… mijn eerste bananenbrood wel te verstaan, maar zeker niet mijn laaste. Healthy snacken: I love it. (klik op de foto voor het recept)
tahin met dadels van lima
Foodpost van LIMA! Tahini met dadels. Lekker zoet van smaak en heerlijk op een rijstwafeltje.
hummus, pesto
Mijn beste vriendinnetje en haar vriend kwamen gezellig eten en ik kookte (uiteraard) een suikervrij diner. Eerst een hummus dip met zuurdesembrood, als voorgerecht de VeggieTower uit het Voedselzandloper Kookboek en de pesto hoorde bij het hoofdgerecht. Als je alles zelf maakt, weet je tenminste zeker dat er geen suiker in gaat.
Fashionchick Bloggerscafe
Tijdens Amsterdam Fashionweek organiseerde Fashionchick het Bloggersafe: 3 succesvolle bloggers vertelden over hun blogger carrière. Daar wilde ik natuurlijk bij zijn. Altijd leuk om inspirerende verhalen van anderen te horen!
kvk inschrijving, eigen bedrijf
Yeaaaah!! 21 januari… de dag dat I Love Health officieel mijn eigen bedrijf is geworden…. zo leuk!? Wie had dat gedacht een jaar geleden!
Vinnies Deli, Amsterdam
En een eigen bedrijfje moet natuurlijk gevierd worden! Ik doe met Lau een koffietje/theetje bij Vinnies Deli op de Haarlemmerstraat in Amsterdam. En echt taartje mag niet i.v.m. de #nosugar challenge, daarom maar een gezonde chia & goji bar. Lekker!
granaatappel pitjes ontbijt
Mijn eerste ‘slachting’ ooit van een granaatappel! Geen idee wat ik er mee aan moest, maar na tips van trouwe Instagrammers, heb ik de pitjes door mijn ontbijtje gemixt. Erg lekker. Maar wel een gedoe zeg, zo’n granaatappel… pff!
hardlooptraining, running holland, sport 371
Ik start eind februari met een hardlooptraining van Running Holland. Elke woensdagavond, 1,5 u trainen. Ik kan wel wat techniek en motivatie gebruiken. Sport 371 is de locatie waar we verzamelen. Zoals je ziet, spiksplinter nieuw. Vandaar de ballonnen. Na de training kun je er o.a. lekker vers fruit met bijv. kwark krijgen.
crosstrainer, nike
Voor mijn (vrij onverwachte) wintersport train ik de weken ervoor nog even keihard mijn bovenbenen en kuiten, zodat ik hopelijk zo min mogelijk last heb tijdens het boarden. Ik begin mijn training vaak met 10 minuutjes op de crosstrainer. En ik sport op mijn favo shoes: mijn roze Nike Lunarglides!
crackers, suikervrij, tonijn
Tijdens de #nosugar challenge at ik eigenlijk geen brood, op wat zuurdesem in het weekend na. Maar de rogge volkoren crackers van Fjord mogen wel van het 100% Suikervrij boek, dat ik hiervoor als leidraad gebruikte. Super lekker met tonijnsalade en wat huttenkase. Helaas kreeg ik last van mijn buik door de gluten vermoed ik. Dus die crackers heb ik maar weer even geschrapt.
wintersport, snowboarden
En last but not least… de wintersport foto’s!! Wat vliegt zo’n week toch altijd voorbij… We boekten dit pas half januari en 2 weken later gingen we al. Het was zoals altijd weer te gek. Heel wat kilometers geboard en zoals je ziet heerlijk weer gehad. Ik zal snel nog posten over één van mijn grootste hobby’s: snowboarden 🙂 To be continued…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 reacties

  1. Gefeliciteerd met je bedrijf! Wat een leuke suiker spiek kaartjes! Ik heb het lijstje in mijn telefoon, heel handig want er zijn zoveel benamingen voor suiker. Wat woon je trouwens op een leuke plek, dat je in het vondelpark kan hardlopen. Als ik een keertje in Amsterdam ben breng ik zeker een bezoekje aan Unlimited Healt. Wouw wat ziet dat er gaaf uit!

  2. Leuk om te zien en te lezen en van harte gefeliciteerd met je bedrijf! Ik ga zelf ook over twee weken een week boarden, heb er nu nog meer zin in! x