Mijn eigen I Love Health Sapje

Food, Health  /   - 

Wow, volgens mij is dit voor het eerst dat ik écht een eigen I Love Health product heb gemaakt. Misschien is dit stiekem ook wel een droom van me; gezonde producten met I Love Health label erop. En deze samenwerking met slowjuice merk Sap.je is daar in elk geval een mooi begin van. Sap.je heeft elke paar maanden een nieuw seizoenssapje, en werkt hiervoor samen met een bekende chefkok. Zo ging Ron Blauw mij bijvoorbeeld voor. Nu wil ik me zelf niet in hetzelfde hokje als Ron stoppen… maar Sap.je vond I Love Health in elk geval tof genoeg voor een eigen sapje. Trots als een pauw ben ik, dat begrijp je he.

Vorige maand heb ik samen met Joël van Sap.je een middag gezeten en lange lijsten met groenten en fruit uit het seizoen doorgelplozen. Alle sapjes van Sap.je worden namelijk met uitsluitend biologische producten uit het seizoen gemaakt. Welke ingrediënten spreken me aan? Waarmee wil ik een sapje maken? Ik wilde er in elk geval yacon in hebben. Deze ‘nieuwe oude’ groente (eigenlijk een knolgewas en het lijkt beetje appelwortel-achtig) is namelijk ontzettend lekker, zoet, laag in koolhydraten en calorieën. Toen ook de rest van de ingrediënten was gekozen, ben ik de keuken in gedoken om te juicen! Grote kratten met het groente en fruit, een weegschaal en slowjuicer stonden klaar. Juicen maar! We maakten een aantal variaties, schreven alle ingrediënten op de gram af op een lijst en proefden. En proefden. En proefden nog een beetje. Toen een beetje bijschaven, beetje hier, beetje daar. Wat kruiden toevoegen… en ja hoor, daar was ie: het I Love Health seasons Sapje!

Uit het persbericht over het I Love Health Sapje: I Love Health sapje

Het winterse sapje is de komende maanden geïnspireerd door de bekendste health blog van Nederland I Love Health! Wat zit er allemaal voor gezonds in? De witte en gele penen, de yacon en de witte bataat zorgen door de complexe natuurlijke suikers en vitaminen voor een super gezonde energie boost. Alle zorgvuldig uitgekozen ingrediënten zoals de witte kool, flespompoen en venkel geven je de benodigde nutriënten die je tijdens de koude wintermaanden beschermen. De koekspecerijen en munt maken het af door de heerlijk zachte smaakbalans met een winters tintje, welke ook nog ontstekingsremmend werken. Ga de koude maanden tegemoet met een stralende huid en een geweldige oppepper voor je immuunsysteem!

Zo! Klinkt best goed he? Dat is ‘ie ook kan ik je zeggen! Waar is mijn sapje verkrijgbaar? Uiteraard via de website van Sap.je. Maar ook in veel horecazaken kun je het I Love Health Sapje drinken. O.a. bij Ron gastrobar (Michelin ster) Restaurant C, Baut zuidas, De Veranda, Joffers, De Bakkerswinkel, bij Google en via Deliveroo. Niet de minste plakken he? Gewoon even vragen naar het Seasons sapje. Dan krijg je de komende maanden mijn sapje geserveerd!

Houd de I Love Health Facebook page in de gaten voor een grote winactie met het I Love Health sapje!

En laat het me weten als je mijn I Love Health sapje ergens geproefd hebt!! Ben ontzettend benieuwd wat je er van vindt!

Liefs

Daisy I Love Health sapje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 reacties

  1. Wat superleuk voor je en wat gaat het je goed zeg!! Echt heel leuk om het allemaal zo te zien (uit)groeien.
    Als ik hem ergens tegenkom ga ik hem zeker proberen, hij klinkt goed.
    Niet de minste plakken zou dat niet de minste plekken moeten zijn….;)
    Fijne dag en geniet van dit nieuwe succes!!