Word I Love Health insider & win! || HelloFresh Challenge

Food, Health, Win  /   - 

Ja ja, we zijn op zoek! En niet zomaar. We zijn namelijk op zoek naar een echte I Love Health Insider! Naar jou dus! Wij hebben een hele leuke challenge gekregen van het merk HelloFresh (je weet wel, dat merk dat een box vol gezond eten bij je komt brengen, terwijl jij languit op de bank ligt). Deze kunnen we alleen niet met zijn tweeën uitvoeren!

Wil jij I Love Health insider worden voor HelloFresh?

Samen met andere foodbloggers zijn we door HelloFresh uitgedaagd om mee te doen aan een wedstrijdje. Als fanatiekelingen doen we dat natuurlijk graag…. Alleen, deze keer gaat het even anders. In plaats van zelf de keuken in te duiken, vragen we jullie om dat te doen! Wij weten namelijk 100% zeker dat er zich genoeg foodbloggers in spe bevinden onder onze lezers. Natuurlijk strijd je niet alleen voor de eer. Er is ook een hele mooie prijs te winnen!

Wat doet een insider?

Als jij bent gekozen tot één van de insiders, krijg je een HelloFresh Box thuis gestuurd. Hierin vind je verschillende gezonde ingrediënten. Daarmee maak jij je eigen lekkere, healthy maaltijd. Als jij alles helemaal 5-sterren-waardig op een bordje hebt gedrapeerd, duik jij in de rol van food fotograaf. Als je na wat bloed, zweet en tranen een instagram-waardig plaatje te pakken hebt, upload je hem op instagram met de hashtags #ilovehealth #hellofresh #OSVTT. Zo kun jij je kookkunsten aan de wereld tonen, zonder dat jij mee hoeft te doen aan een enge televisiewedstrijd. Zeg maar food famous zonder een grommende Gordon Ramsey die in je nek hijgt.

*tromgeroffel* wat valt er te winnen?

De gehele challenge duurt 7 weken. Elke week strijden twee andere bloggers tegen elkaar. Deze week strijden wij tegen Fitgirlcode ( makkie dus 😉 ). Iedere week wint één van de twee blogs. Uiteindelijk worden uit deze winnaars één ultieme winnaar gekozen. Deze ultieme winnaar wint een hele mooie prijs, namelijk een Kenwood Keukenmachine t.w.v. € 250,-.

Aanmelden als insider

Vind jij dat het tijd wordt om jouw food kunsten aan de wereld te tonen? Meld je dan nu aan als I Love Health Insider! Dat doe je heel simpel via deze link. Helaas kan niet iedereen insider zijn. Van alle aanmeldingen worden er 25 lucky birds gekozen. Je kunt je tot 11 september 2016 aanmelden. HELLOFRESH BOX

Good luck!

Xx

Daisy & Tessa

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 reacties

  1. Lijkt mij super leuk!! Ik ben dol op koken,gezond eten en plaats ook vaak foto’s op mijn Instagram! @shanicelorainehout Wil graag een kans maken om insider te worden! 😀

  2. Wat een geweldig wedstrijdje!! Ik hou er van om healthy te koken en elke keer nieuwe producten te gebruiken! Heel leuk dat jullie insiders zoeken!