WIN: 5 x 2 TICKETS VOOR EKOTOWN || BIO LIFESTYLE FESTIVAL

Food, Health, Win  /   - 

Ik verklaar – bijna – voor geopend…. HET FESTIVAL SEIZOEN! Niets leukers dan mijn zomerse zaterdagen in het zonnetje (fingers crossed for that!) dansend door te brengen op festivals. Vrienden, vrijheid, blijheid… Ik kan niet wacht tot het weer zo ver is. Er staan al een paar fijne festivalletjes op de planning en er zullen er vast nog een heleboel onverwachts volgen… Maar dit jaar staat er ook een totaal nieuw festival op mijn agenda: EKOTOWN – hét biologische lifestyle festival in het Amsterdamse Bos. Voor een foodie als ik natuurlijk niet te missen. En het goede nieuws: ik mag 5 x 2 tickets voor EkoTown verloten onder jullie!

EkoTown: Wie, wat, waar, wanneer?

 • Wie: jij!
 • Wat: EkoTown, een nieuw biologisch lifestyle festival
 • Waar: Amsterdamse Bos
 • Wanneer: 21 & 22 juni 2014

EkoTown, biologisch lifestyle festival

EkoTown – powered by EkoPlaza – is een gezellig festival voor iedereen die een gezonde manier van leven belangrijk vindt. Twee dagen lang kun je in dit bijzondere pop‐up dorp je laten inspireren op het gebied van biologisch eten, sport en lifestyle. Denk lekker en gezond eten proeven, unplugged optredens, superfoods, yoga- en bootcamp lessen…. Ook voor kinderen is het festival heel geschikt (tickets voor kids goedkoper). Ik ben om! 

Wat moet je doen om te winnen?

 • Like de Facebook page van I Love Health en die van EkoTown.
 • Klik op ‘VIND IK LEUK’ onder aan deze blogpost (links onder)
 • Laat in de comments onder deze blog weten dat je mee doet en waarom! (Vergeet niet ook je achternaam te vermelden, anders weet ik niet precies wie er wint.)

LET OP: Je kunt niet meer deelnemen aan deze winactie. Die winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt. Zie de comments onder dit bericht. Helemaal bovenaan staan de namen van de winnaars vermeld. Iedereen bedankt voor het meedoen!

SUCCES!!!

ekotown (1)

De winnaars van de EkoTown tickets worden binnen 2 weken bekend gemaakt in de comments onder deze blog. Houd de site en social media dus goed in de gaten.

Meer weten over EkoTown en voor tickets, check de website!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

101 reacties

 1. Lieve deelnemers aan de winactie,

  Dank jullie wel allemaal voor het meedoen en de vele enthousiaste reacties. We zouden jullie het liefst allemaal kaarten voor Ekotown geven… maar ik heb er 5 x 2 beschikbaar.

  De winnaars zijn bekend!

  – Romano Scotto Di Minico
  – Consuela Castelen
  – Linda Bijl
  – Kim Somers
  – Merle Suijkerland

  GEFELICITEERD! Jullie hebben allemaal 2 kaarten voor EkoTown gewonnen.
  Willen jullie a.u.b. een mail naar info@ilovehealth.nl sturen met daarin je naam en adresgegevens. Dan zorgt Ekotown ervoor dat jullie je kaarten per post of mail ontvangen.

  Alle andere deelnemers: ontzettend bedankt voor jullie leuke reacties! Wie weet zien we elkaar alsnog op EkoTown!

  Groetjes,
  Daisy

 2. Om mijn vriendin te verrassen, die geobsedeerd is door gezonde voeding, mij smoothies meegeeft naar het werk, bananenbrood met rauwe cacao en zelfgemaakte crackers. Ze gaat nu workshops geven over gezonde voeding en ik denk dat ik haar ongelooflijk gelukkig maak met kaartjes voor dit festival! Op die manier kan ze nog meer kennis opdoen (of mensen daar iets leren…ik zal er niet raar van staan te kijken 😉 )

 3. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hier wil ik naartoe. Misschien iets te enthousiast? Nee, het lijkt me gewoon oprecht heel erg leuk! Andere kaartje zou voor mijn vader zijn, die wel wat tips kan gebruiken voor en gezonde lifestyle 😉

 4. Ik heb altijd al biologisch gegeten, van huize uit, en het lijkt me ook super leuk om naar dit festival te gaan. het eten zal natuurlijk fantastisch lekker zijn, maar de ‘line up’ tot nu toe is ook veelbelovend!

  Groetjes!

 5. Wees goed voor je lijf en je lijf is dat ook voor jou!!Dat is een leuze die altijd in mijn hoofd blijft en ik probeer het dan ook iedereen aan te raden en een blog zoals die van jou en zulke evenementen zijn super inspiratiebronnen, thanks for that!! Ik ben nu een jaar anders gaan eten en voel me super!
  Groetjes, Bieke De Coussemaker

 6. Ik was altijd van het snelle en makkelijke eten. Hoe men me ook anspoorde om gezonder te gaan eten dacht km healthy food is niks voor mij. Als je dan ineens op je 26ste geconfronteerd wordt met kanker ga je het ineens anders zien. Volgende week mijn laatste chemokuur en de healthy food wereld leren kennen. Dit is de juiste plek om te gaan ontdekken!

 7. Al zeven jaar last van PDS, maar sinds een paar maanden heb ik de knop pas echt omgezet. Wat eerst nog ‘aah, toch weer even proberen’ was is nu ‘gezond én dan toch ook nog lekker’ geworden! Nog niet elk recept is een feestje, maar nieuwe creaties uitproberen is een ding dat zeker is. De ene keer een succes, de andere keer een iets minder geslaagde lunch of taartje. Gelukkig ben ik nu helemaal om – laat mij maar gezond eten & genieten! Ik hoop dat ik nog meer ontdekkingen kan doen en wie weet wel op dit oh-zo-leuke-festivalletje!

 8. Super leuk!!! Ook leuk om met het hele gezin te komen.
  Mijn oudste dochter (bijna 6) weet ook al steeds beter wat gezond is voor je en niet en waarom. Op deze manier is het nog leuker gezonde voeding met mijn meiden en de rest van de wereld te delen!! Zelf kan ik ook nog wel wat tips gebruiken! Dus ik hoop 2 tickets te winnen en wij komen zeker langs!!! Leuk!

 9. Dit lijkt me echt geweldig! Ik ben sinds korte tijd met een gezonde lifestyle bezig en zou graag manlief en zoon ook overtuigen … dit festival is daar dé plaats voor 🙂

 10. Super gaaf evenement! Na een jaar lang niet mogen sporten ivm een heftige blessure weer heerlijk hard aan het sporten samen met mijn lieve vriend! En daarbij super lekker en healty aan het eten en nieuwe recepten proberen! Het lijkt mij super leuk om samen met mijn vriend nieuwe ideeën op te doen en nieuwe proberen op dit super evenement! En nog net na me verjaardag ook. Heerlijk! Het leven weer helemaal in balans!

 11. Enige tijd geleden is er bij mij een candida infectie in mijn darmen vastgesteld, waar ik het eerst heel lastig en vervelend vond ben ik er nu dankbaar voor. Ik heb mogen ontdekken hoe het is om echt gezond te eten, en mij hierdoor veel beter te voelen. Zowel lichamelijke als geestelijk. Toch blijft het soms lastig om nieuwe dingen te ontdekken, daarom ben ik ten eerste heel blij met blogs die jij schrijft maar zou ik het ook fantastisch vinden om mensen te mogen ontmoeten die ook zo bewust bezig zijn en mensen waar van ik nog veel kan leren. Daarnaast lijkt het mij heerlijk om mee te kunnen doen aan de yoga en sportlessen, beide doe ik zelf ook en zijn echt een uitlaatklep en rustmoment voor mij in de week! Dus hierbij ik doe graag mee!

 12. Ahh hier zou ik echt heel graag heen willen! Heerlijk 2 dagen vol met gezond eten, sport en nog veel meer:)) sta helemaal open voor nieuwe adviezen en ideetjes! Dus sla deze poging om kaartjes te winnen zeker niet over!:)

 13. Leuk zeg hier wil ik graag naar toe met mijn vriendinnetje Debby!! In 2014 doen we allemaal leuke dingen op het gebied van sport/health/eten en ontwikkeling dus dit festival lijkt me superleuk!!! Ik wil die kaarten winnen:)))))))

 14. Samen met mijn lieve vriendin Stefanie Sprangers naar EkoTown zou geweldig zijn. Als foodies en yogi’s komen we waarschijnlijk oren, ogen en buikruimte te kort. Altijd fijn om geïnspireerd te worden en samen te komen met mensen die je nog niet kent maar met wie je wel al een bepaald gedachtengoed deelt waardoor het lijkt alsof je ze al langer kent 🙂 Super initiatief, nu nog kaartjes winnen!!!

 15. Lijkt me een heel leuk, leerzaam en inspirerend festival, ik ben nog nooit naar zoiets geweest en voor alles moet een eerste keer zijn, dus ik zou heel graag willen winnen!

 16. Ik zou dit te gek vinden! Ik ben zelf net gestart met mijn eigen blog waar ik onder andere schrijf over health. Het sluit goed bij mij aan! Ik heb er zelf ook al een blog aan gewijd.

 17. Na maanden thuiszitten (vanwege een nekhernia) waarin ik veel heb gelezen over gezonde voeding, en waarin ik (al 29 jaar vegetariër) nog bewuster ben gaan eten.
  Ben oa begonnen met het dagelijks drinken van 1 liter ‘groene smoothie’ en kook en eet nu volledig e-nr vrij:-).
  …. Ben ik er enorm aan toe om in juni, als ik vast weer ‘de oude’ ben, er eens heerlijk op uit te gaan en het ‘bewust-eten’ te vieren met gelijkgestemden :-))

 18. Ik kan wel 1000 redenen opnoemen waarom ik hier heen zou willen. Dat ga ik je niet aan doen! Maar ik wil hier zooo graag heen 🙂 Ik word nu al gelukkig bij de gedachte aan heerlijke zonnige dagen vol met sport & healthy food.

 19. Ik zou het super gaaf binden om naar het eko festival te gaan om mijn kennis nog meer uit te breiden en om het allemaal te ervaren! Graag maak ik andere mensen enthousiast met mijn ervaringen en wil ik anderen inspireren om eens wat anders te doen of hun leefstijl te veranderen. In plaats van een vakantie lijkt mij dit een leuk lekker en leerzaam uitje!!