Boek update #5 || Inkijkexemplaar I Love Health boek

Food, Health, I Love Health boek  /   - 

Tijd voor een boek update!

Vorige week liet ik je weten dat mijn boek nu officieel te reserveren is via Bol.com én ik showde je de cover van mijn boek.

Inmiddels zijn we een weekje verder en nog maar één maand voordat het boek officieel in de winkels ligt. En nu mag ik je weer een inkijkje geven!

Inkijkexemplaar

Via deze link kun 14 pagina’s uit boek bekijken! Van alles een beetje, zodat je een idee krijgt van wat je kunt verwachten. Of klik op de cover hieronder! omslag cover i love health boek

Ik ben weer benieuwd wat je ervan vindt…

Wil je het boek vast reserveren, zodat je zeker weet dat er een exemplaar op je deurmat ligt half november, dat kan bij Bol.com! I Love Health boek reserveren bol.com

xxx Daisy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 reacties

 1. Hay,

  Ik zat te kijken of ik dit boek kon kopen. Ik ben aan het leren om opnieuw gezond en genoeg te eten op een dag ( van 50 kcal en minder naar 1200 kcal op een dag ) en dit boek leek me een goed boek om te hebben maar €20 is voor mij veel te duur… zijn er goedkopere opties? Het zou fijn zijn als iemand contact met me op kon nemen.

  Alvast bedankt,
  Becca
  Black-Rosebush@hotmail.com

 2. Hoi hoi wat een leuke site! Ik was benieuwd of in het boek ook de recepten van hier op de site staan want dan is het wel handig om elke x in te kijken! Ik hoor het graag groetjes Jennifer

 3. Wauw Daisy, het bekijken van deze pagina’s maakt me nog enthousiaster. En de foto’s zijn zo mooi! Vooral die pagina grote foto, die na “10 x gezond en low budget” komt, is prachtig.
  En ik zou je nog laaang niet inschatten als bijna 30, haha!

 4. Ik wil écht geen party pooper zijn, maar “dinner” schrijf je met 2x N. Staat fout in de inhoudsopgave 🙁 misschien kan er nog wat aan gedaan worden?