I Love Health diner & lezing in de Chocoladefabriek

Food, I Love Health boek  /   - 

Dít vind ik me daar leuk: ik geef op 26 februari samen met restaurant Kruim een I Love Health diner in Gouda. Mijn oude stadje! Ik kom oorspronkelijk uit die regio. Ik heb in Gouda op de middelbare school gezeten en er een paar jaar gewoond en gewerkt in de horeca. Mijn oude collega’s zijn inmiddels een eigen restaurant gestart: Kruim, gevestigd in de Chocoladefabriek in de bibliotheek in Gouda. En mijn oude chefkokkie, René, is daar nu de chef. Je voelt ‘m aankomen… restaurant, chefkok, bibliotheek, Daisy, I Love Health en mijn boek: dat wordt een diner & lezing! Ben je er bij? Dat zou ik te gek vinden!

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Dus wees er snel bij. Reserveren kan vanaf nu! i love health diner gouda, kruim, chocoladefabriek

Het officiële persbericht van het I Love Health diner

Op 26 november is er een eerste Boek & Diner in de Chocoladefabriek. Gezellig samen eten aan lange tafels, terwijl een auteur je alles vertelt over zijn of haar boek en carrière.

Te gast tijdens de eerste editie is blogster en schrijfster Daisy Oppelaar, bekend van het zeer succesvolle platform I love health. Daisy heeft een passie voor gezondheid, sporten en goede voeding. Een healthy life is volgens haar een combinatie van gezond (en lekker!) eten, sporten en een stukje mind.

Op 26 november vertelt Daisy in de Chocoladefabriek over haar boek en leert ze je de stappen naar een gezonder leven. De chef van Kruim kookt een selectie van haar overheerlijke gezonde recepten! Zo geniet je van een gezellig diner, terwijl je ook nog de fijne kneepjes leert van de healthy lifestyle!

It’s all about food, sport, health and more.

Kaarten zijn vanaf 11 februari om 10.00 uur te reserveren via chocoladefabriekgouda.nl, bibliotheekgouda.nl of aan de servicebalie in de Chocoladefabriek. Reserveer je een kaartje inclusief het boek ‘I Love Health’, dan ontvang je op de avond een gesigneerd exemplaar. Meer weten over I Love Health? Kijk dan op www.ilovehealth.nl.

Kosten

Diner

  • Bibliotheekleden  €22,50
  • Overige gasten €25,00

Boek (gesigneerd) en diner

  • Bibliotheekleden €42,50
  • Overige gasten €45,00

Tijden

Vrijdag 26 februari, 20.00 uur

Extra info

Mensen zitten gezamenlijk aan lange tafels. Diner wordt geserveerd als ‘shared dining’.

Ben je er bij!? Ik vind het altijd zo leuk om lezers/bezoekers van mijn site te ontmoeten. Jou dus! Het is soms allemaal zo onpersoonlijk online. Daarom vind ik offline dingen als dit I Love Health diner super! En misschien voor een groot deel van Nederland ook wel eens fijn dat het niet in Amsterdam is. Maar in Zuid-Holland!

Laat het me weten in de comments als je er bij bent.

Wie weet tot de 26e!

Liefs

Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 reacties

  1. Hi Daisy, ik ben er ook bij hoor 🙂 ! In het persbericht staat alleen ‘ 26 november’, ik hoop je toch echt 26 februari te zien 😉 Groetjes, Brit