Boek update #4 || I Love Health boek nú te reserveren op Bol.com!

Wat een fijn gevoel is dit: de final final final check van mijn boek is gedaan. Het ‘I Love Health boek’ is naar de drukker! In november zal het boek officieel verkrijgbaar zijn bij de boekhandel en online. Nu is het boek zelfs al te reserveren via Bol.com!

Best een beetje heel erg eng… want nu kan ik niet meer terug! Al wil ik dat natuurlijk helemaal niet. Het boek is toch een beetje mijn kindje. En het was een flinke bevalling kan ik je zeggen! (Al zullen alle moeders zeggen dat ik dan maar eens een échte bevalling moet meemaken… nee bedankt, ik wacht nog even.) Waar het op neer komt is dat ik het gewoon vet spannend vindt. Hoe ziet het boek eruit in mijn handen, wat jullie er van zullen vinden, wie gaat het kopen… dat soort dingen.

Maar jeetje, wat ben ik trots op het resultaat. De vormgeefster heeft de afgelopen weken keihard gewerkt aan het design van het boek. En ik kan niet anders zeggen dan dat ik enorm blij en tevreden ben met het resultaat. Ik ben zo benieuwd wat jullie ervan zullen vinden!

Cover I Love Health boek

De inhoud is natuurlijk nog hartstikke geheim… maar de cover mag ik je wel al showen! Tataaaa! Wat vind je ervan? cover I love health3 Over de inhoud kan ik je in elk geval vertellen dat het een combinatie is van food (véél recepten!), sport (yoga, hardlopen en fitness – met schema’s!) en health (tips voor een gezonde lifestyle en veel top 10-lijstjes). Dezelfde thema’s als op de website, maar het boek wel echt een aanvulling met veel nieuwe info en recepten.

Reserveer I Love Health nu via Bol.com!

Ja, het kan echt. Het boek wordt nu gedrukt, maar bestellen kan alvast. Zo gaaf, ik hoorde al van lezeressen dat ze het boek besteld hebben… wat een eer! De eerste exemplaren zijn dus al over de virtuele toonbank.

Als jij er ook zeker van wilt zijn dat je in november een eerste druk van I Love Health op de deurmat hebt, kun je het boek nu ook al reserveren op Bol.com. I Love Health boek reserveren bol.com

Het boek kost €20,-. Het fijne van deze prijs is dat er geen verzendkosten gerekend worden op Bol.com. Vanaf dit bedrag is het namelijk gratis. Dus voor €20,- ligt ‘ie echt op je deurmatje in november. Hoef je de deur niet voor uit. Gemak dient de mens hè. Een gezond leven is nog nooit zo simpel en dichtbij geweest (hahaha hoor haar eens gaan, de salestijger! 😉 ) Reserveren kan hier!

Let me know in de comments wat je van de cover vindt. En of je het boek al hebt/nog gaat bestellen. Oe…. Ik vind het zo spannend! Nu nog een weekje genieten op Bali en dan kom ik snel terug naar Amsterdam om alles in gang te zetten voor de lancering van het boek. Vét veel zin in!!! Liefs, Daisy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

32 reacties

  1. Ik wil het zeker gaan bestellen! Ik volg je blog al een tijdje en ben heel benieuwd! 😀 Veel plezier met de voorbereidingen voor de lancering! 😉

  2. Het boek ziet er hardstikke mooi uit! Erg leuk met die groen tinten en foto’s, ik word er vrolijk van.
    Ik moet nog even denken of ik het zelf koop of dat ik het misschien voor Kerst vraag, maar ik zorg dat ik hem heb! Ik ben ontzettend benieuwd.