No food waste en mega gevarieerd en gezond eten met HelloFresh! (incl korting!)

Food, Health  /   - 

Miss I Love Health van 8 jaar geleden is flink veranderd ten opzichte van Miss I Love Health nowadays. Waar ik vroeger uren in de keuken stond voor gezonde maaltijden, tover ik nu het liefst in zo kort mogelijke tijd een lekkere, gezonde maaltijd op tafel. De tijd van gezonde weekschema’s zijn voorbij. Met als gevolg dat ik chagrijnig en met een knorrende maag in de supermakt sta te bedenken wat ik ga koken. Don’t get me wrong, ik ben dol op (gezond) eten. Maar ik houd vooral van koken als ik tijd heb. Tijd om na te denken over wat ik ga koken, tijd om boodschappen te doen, tijd om het te maken en tijd om het op te eten. En heel eerlijk, sinds ik mama ben is er bar weinig tijd over (who’s with me!?). De oplossing is voor mij een maaltijdbox! Ik bestel regelmatig HelloFresh en ik vind het ideaal!

(pssst: onderdaan de blog vind je een dikke kortingscode voor jouw eerste HelloFresh bestelling!

Nieuwe smaken

Ik eet thuis, al jaren, volledig vega. Maar na al die jaren ben ik soms wel door m’n inspo heen. Ik was wel weer toe aan wat verfrissing in de keuken. Spannende gerechten, nieuwe smaken. En ik kies vaak maaltijden met (extra) veel groenten. Izzy zit momenteel in de fase dat ze zo’n beetje alle groentes weigert. Ik moet op mijn kop gaan staan om haar haar vitamientjes te laten eten. De recepten van HelloFresh zijn perfect voor jong én oud. Ik zet de lekkerste vega gerechten op tafel waar Iz ook van mee smult. Als ze zin heeft. Haha… maar dat ligt niet aan HelloFresh, of mij, of mijn kookkunsten, weet ik inmiddels 😉 Het blijft een (bijna)twee-jarige he. En het is echt super easy, met de eenvoudige recepten kaarten heb ik binnen 4 tot 6 eenvoudige stappen een lekkere maaltijd op tafel. HelloFresh daisy

No food waste

Ik ben een groot fan van zo min mogelijk food waste. Toch schiet dat er nog wel eens bij in… Zó zonde. Met de HelloFresh box heb ik altijd verse ingrediënten in huis in de huiste hoeveelheid. Wél vers en gevarieerd koken, en tóch nooit te veel. Leuk feitje: HelloFreshers eten gevarieerd en verser dan gemiddeld! Nice toch 🙂

Volgens mij is het wel duidelijk waarom ik fan ben:

  • Niet meer haasten naar de supermarkt, maar je boodschappen thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt.
  • Je hoeft nooit meer te appen/bellen over wat je gaat eten met de wederhelft of huisgenoot. Het staat immers al in je koelkast.
  • Geen voedselverspilling.
  • Je eet gezond(er), de ingrediënten zijn van goede kwaliteit en vrijwel alles is vers.
  • Je eet gevarieerd en leert nieuwe smaken kennen. Je kiest wekelijks uit een grote hoeveelheid nieuwe recepten, jouw favorieten. Anders dan je gewend bent!
  • Even een weekje geen zin: dan zet je je abbo een weekje (of langer) stop. Zo simpel is het. Na 1 box helemaal afmelden kan trouwens ook.

€40 Korting op HelloFresh

Ik mag maar liefst €40 korting weggeven aan mijn lezers. Vind ik leuk! Gebruik code:  HELLODAISY40 en bestel via deze link!

De korting is geldig op de eerste drie boxen voor nieuwe klanten. Bij de eerste box krijg je 20 euro korting, en bij de tweede en derde krijg je 10 euro korting. ik weet zeker dat je om bent als je het geprobeerd hebt! Omdat je dan echt de tijd hebt om de flexibiteit van HelloFresh te beleven en de variatie in recepten. Toch wel de twee belangrijkste dingen, als je het mij vraagt.

(De code geldt in Nederland, België en Frankrijk.)

Drie van de lekkere (vega) recepten die ik deze week kreeg.
HelloFresh
De ingrediënten voor de planbroodpizza!
Klaar om de oven in te gaan!

Kookse!!! en geniet van je box!

liefs

daisy

[Advertorial – dit verandert echter niets aan onze mening of oordeel over een product of merk]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *