Ik wil jouw hulp voor mijn boek! || Boek update #2

O wat vind ik het allemaal spannend zeg! Ik kom net bij mijn uitgeverij (Kosmos) vandaan en heb weer een ontzettend leuke meeting gehad over mijn boek. Mocht je het gemist hebben (lees dan even deze blog): eind dit jaar ligt er een I Love Health boek in de winkels! Ik heb een paar maanden geleden het boekcontract getekend en ben op dit moment keihard bezig met de inhoud. Best een bevalling hoor zo’n boek (al zeggen alle moeders dat ik vast anders piep als ik écht een keer bevallen ben… maar goed). Op Ibiza heb ik de laatste hand aan een groot deel van alle teksten gelegd en dat deze maand ingeleverd bij de uitgeverij. Deadlines! Poeh…. En nu ben ik bezig met alle recepten die in het boek komen. Busy, busy, busy, maar zo leuk om te doen!

uitgeverij meeting kosmos
Boek meeting bij Kosmos Uitgeverij! En die was léúk!

Wat voor boek wordt het eigenlijk?

Het wordt geen kookboek, al komen er wel heel veel recepten in hoor. Het I Love Health boek wordt een soort handboek om gezond te leven. Net als mijn blog bestaat het uit drie onderdelen: food, sport en health. In het onderdeel food zul je veel healthy recepten vinden, die makkelijk te maken zijn. Geen gekke ingrediënten waar je vijftien winkels voor af moet. Geen ellenlange ingrediëntenlijsten zodat je €35 verder bent voordat er een maaltijd op tafel staat. Geen drie uur zwoegen in de keuken. Nee, gewoon I Love Health-proof recepten: gezond, snel en makkelijk! De hoofdstukken sport en health lijken me duidelijk. Wat daar precies in komt, houd ik natuurlijk nog even voor me. Al kan ik wel vast verklappen dat er heel veel handige top 10 lijstjes in komen.

Druk aan het kokkerellen voor het boek! Zouden deze koekjes het boek halen...?!
Druk aan het kokkerellen voor het boek! Zouden deze koekjes het boek halen…?!

Jouw recept idee in mijn boek?

Maar, even terug naar de recepten. Want daarvoor heb ik jouw hulp nodig! Ik heb zelf tientallen leuke ideeën. Maar uiteindelijk maak ik het boek voor jou! Ik ben daarom heel benieuwd welk recept jij graag terug zou willen zien in het boek. En dan bedoel ik vooral een recept van jouw ultieme guilty pleasure! Ik verzin er namelijk graag een healthy variant op… guilt-free snacken willen we allemaal wel toch?

En hoe tof zou het zijn als jouw recept opgenomen wordt in het boek? Gaan we gewoon doen hoor!

Dus: deel jouw receptwens in de comments onder dit bericht. Denk guilty-pleasure stijl… pizza, pasta, patat, taart, koekjes, etc. Maar dan iets origineler of specifieker!

De leukste, lekkerste en origineelste receptideeën komen in het boek! Dus wie weet zie je jouw recept straks wel terug in het I Love Health boek!

Ik ben héél benieuwd naar je ideeën!

Liefs,

Dais

I Love Health boek
Ja, zo blij ben ik dus met mijn boekcontract!

[Foto boek bovenaan blog: weheartit.com]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

25 reacties

 1. Hi Daisy.
  Door jouw recept met courgetti heb ik een spirelli gekocht. Helemaal enthousiast, maar ik weet maar een gerecht! Een variant op courgetti met pesto en tomaatjes zou leuk zijn!

 2. Ik kan met sinterklaas echt niet zonder pepernoten en in de winter is chocolade melk ook niet verkeerd. In de zomer zoek ik graag naar verkoeling en een ijsje is hier een goede vorm van, vooral frozen yoghurt!

 3. Ik ben héél benieuwd of een healthy broodje kaassoufle met pindasaus bestaat! Oeh en broodje bapoa! Het liefst vega ook nog. Ik ben verder heel benieuwd naar je boek:)

 4. Een echt gezonde, gemakkelijk te maken kokosmakroon zou toch zo lekker zijn… er staan wel wat receptjes op internet maar die mislukken bij mij altijd…

  oh en een gezonde (volkoren?) eierkoek zónder bergen suiker zou ook een welkom tussendoortje zijn!

  Voor het avondeten een recept voor eigen volkoren tortellini, of nog beter een volkoren- en/of zoete aardappelgnocchi(!) misschien? die heb ik in ieder geval nog nooit voorbij zien komen!

 5. Een lekkere stevige vanille pudding, maar dan zonder koemelk en geraffineerde zoetigheid. Eentje die je als toetje kunt eten of als taartvulling kunt gebruiken. Lijkt me heerlijk maar wel een behoorlijke uitdaging.

 6. Ik maak graag gezonde(re) pizza. Het beleg is geen probleem, ik vind bv een pizza met zachte geitenkaas, mozzarella, aardbeien, rucola, parmezaansnippers en olijfolie erg lekker. Alleen die bodem, daar zou ik nu wel eens een makkelijk recept voor willen om zelf te maken die ook nog gezond is!

 7. Hai Daisy,

  Ik kan genieten van een heuse tiramisu en van een lekker stuk oude kaas.
  Kun je daar een gezondere variant voor bedenken?